TV: Popstjerne undskylder sex - barberer håret af

Japanske Minami har sovet hos kæresten i strid med aftalen i sit band

Afholdenhed kan være en dyd, og aftaler mellem tøser kan også være fornuftige, men i det japanske band, AKB48, ser det ud til at det hele er ved at kamme over.

Læs også: Se også: Statens sexede obligationer Statens sexede obligationer

Bandmedlem Minami Minegishi har stik mod aftalerne i bandet fundet sig en kæreste, som hun har overnattet hos, og nu er hun så bange for at blive smidt ud af sit band, at hun har lagt en video ud på Youtube, hvor hun ikke bare grædende tigger om forladelse, men hvor hun samtidig har klippet alt sit hår af for at vise sorg og skam.Hun har overtrådt bandets vigtigste regel: Ingen dating, skriver BBC ifølge Dagbladet.

AKB48 læner sig op af et uskyldsrent image - på japansk kaldet kawaii.

Men den unge kvinde havde altså ladet sig forføre af sine følelser for Shirahama Alan fra bandet Generation, og det er en stor synd i denne sammenhæng.

Ville skjule sig
Videoen blev offentliggjort får timer efter, at magasinet Shukan Bunshun havde publiceret fotos af Minami på vej ud af sin kærestes hus en morgen. Den unge kvinde blev genkendt, selv om hun forsøgte at skjule sig.

- Som et af de ældste medlemmer af gruppen, er det min opgave at være rollemodel for de yngre, siger hun ifølge The Guardian på videoen.

Hun afslutte sin grådkvalte video med et dybt buk.

Tankeløs
AKB48 er ikke et band i traditionel forstand, men et slags kommercielt kollektiv, drevet af musikproducenter.

Det forlyder uofficielt, at Minegishi, som har været med siden starten i 2005, nu er degraderet til 'lærling' i bandet.

- Jeg ønsker af hele mit hjerte at få lov til at blive i bandet, siger hun og tilføjer, at hun har været 'tankeløs og umoden'.

Se videoen her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere