Kim Kardashian viser bryst i arabisk ugeblad

Reality-stjernen Kim Kardashian springer ud i arabisk foto-serie iført tørklæder, slør og meget nedringet kjole - se videoen her

Kim Kardashian i elegant hvid kjole med en meget stor nedringning, der giver godt udsyn til hendes berømte bryster.(Frame Grab/YouTube)
Kim Kardashian i elegant hvid kjole med en meget stor nedringning, der giver godt udsyn til hendes berømte bryster.(Frame Grab/YouTube)

Den velformede Kim Kardashian, der oven i købet netop nu er gravid, er et kæmpe navn i hele den vestlige verden. Men nu bliver hun helt sikkert også berømt eller måske berygtet i den arabiske verden. Reality-stjernen springer nemlig ud som cover-girl i det fashionable arabiske kvindeblad 'Hia'.

Læs også:

Se også: Kim Kardashian til trusseløs træning

På selve forsiden ser Kim Kardashian pæn og nydelig ud i en elegant hvid Stephane Rolland-kjole, der dækker hele hendes krop. Men inde i selve bladet vises der billeder af Kim Kardashain iført en meget mere fræk hvid kjole med en ekstremt nedringet kjole, der giver et godt udsyn til hendes berømte bryster.

Læs også:

Se også: Se Kim K i lækkert lingeri

Kim Kardashian er selv meget stolt af sin arabiske foto-serie, og det har hun flere gange givet udtryk for på twitter:

' Jeg er glad og stolt over at være på forsiden af Hia Magazine'

'Hia er det ledende luksus ugeblad for arabiske kvinder. Jeg er stolt over at være på forsiden'

'Denne foto-serie er anderledes end alle andre, jeg har lavet. Og jeg er meget tilfreds med resultatet'

'At arbejde med Stephane Rolland har været en stor ære'

Læs også:

Intl. kendte - 2. jan. 2013 - kl. 20:54 Reality-babens sex-bånd på himmelfart1 af 2 Kim Kardashian pryder selve forsiden af det arabiske ugeblad 'HIa' som covergirl i en pæn nydelig kjole iført slør. Men inde i bladet viser hun meget mere bryst.(Foto: PR Foto/Hia)
2 af 2 Kim Kardashian i elegant hvid kjole med en meget stor nedringning, der giver godt udsyn til hendes berømte bryster.(Frame Grab/YouTube)
0 kommentarer
Vis kommentarer