Jennifer Garner tæt på brystssmutter

Ben Afflecks kone skuespilleren Jennifer Garner var tæt på en brystsmutter under Golden Globe-festen, da hendes røde kjole gled ned

Jennifer Garner er her på vej til at uddelle en Golden Globe-pris, og hendes kjole-udskæring er gledet lidt for langt ned.(Foto: AP)
Jennifer Garner er her på vej til at uddelle en Golden Globe-pris, og hendes kjole-udskæring er gledet lidt for langt ned.(Foto: AP)

Både Ben Affleck og hans kone Jennifer Garner fik masser af opmærksomhed under Golden Globe-festen i Hollywood. Ben Affleck scorede to Golden Globe-priser for sin film 'Argo', mens hans kone Jennifer Garner tiltrak sig opmærksomhed, fordi hendes sexede stropløse knaldrøde kjole gled længere og længere ned og var tæt på at udløse en såkaldt brystsmutter.

Læs også:

Hugh Jackman fik statuetten som bedste skuespiller og Anne Hathaway prisen som bedste birolle. (Foto: Jordan Strauss/AP) Film - 14. jan. 2013 - kl. 09:02 Golden Globe: Gidseldrama og musical vandt stort

Ude på den røde løber sad kjolen stadig pænt og nydeligt, da Ben Affleck og Jennifer Garner poserede foran de mange fotografer, men i løbet af aftenen inde i selve festsalen gled den længere og længere ned og afslørede måske lidt for meget af Jennifer Garners flotte bryster, end det egentlig var tænkt.

Læs også:

- Det var fantastisk, det var simpelthen så sjovt. Samtlige stjerner i Hollywood var der jo, og det var bare en fed oplevelse. Vi havde en fest, siger Arcel. (Foto: Markus Schreiber/AP) Film - 14. jan. 2013 - kl. 08:46 Arcel efter Golden Globe-show: Fantastisk oplevelse

Mor til tre
Jennifer Garner, der har tre børn sammen med Ben Affleck, havde i dagens anledning fået det ærefulde hverv at uddele en af de eftertragtede Golden Globe-priser.

I sine takketaler for sine to Golden Globe-priser, 'bedste film' og 'bedste instruktør', huskede Ben Affleck også at takke sine smukke kone.

Jeg elsker dig
- Jeg vil også meget gerne takke min kone, der er grunden til, at jeg kan stå her i aften. Jeg beundrer dig. Jeg elsker dig så meget. Du er alt for mig. Tak, lød det fra Ben Affleck, før han lidt senere kyssede Jennifer Garner nede i salen.

1 af 4 Her poserer ægteparret Ben Affleck og Jennifer Garner for fotograferne på den røde løber, mens Jennifer Garners kjole stadig sidder, som den skal.(Foto: Polfoto)
2 af 4 Her er Jennifer Garners kjole allerede begyndt at glide lidt ned. Jennifer Garner, mor til tre og utrolig smuk.(Foto: AP)
3 af 4 Ben Affleck, der er gift med Jennifer Garner kom også i den grad i fokus under Golden Globe. Han vandt nemlig to Golden Globe-priser priser for sin film 'Arco'. Her modtager han en Golden Globe som 'bedste instruktør' af skønheden Halle Berry. Han vandt også den fornemme kategori 'bedste film'(Foto: AP)
4 af 4 Jennifer Garner er her på vej til at uddelle en Golden Globe-pris, og hendes kjole-udskæring er gledet lidt for langt ned.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere