Miley Cyrus på scenen med stripper

Det er ikke længe siden, sangerinden bekendtgjorde, at hun ikke bryder sig om strippere

Miley Cyrus - nu også med stripper. (Foto: AP/Aaron Favila).
Miley Cyrus - nu også med stripper. (Foto: AP/Aaron Favila).

Selvom hun bestemt ikke har lagt skjul på, at hendes venner ikke behøver at sørge for en stripper til hendes polterabend, så er det som om, at Miley Cyrus bare ikke kan blive fri for strippere.

For nylig var hun i studiet hos tv-værten Ellen DeGeneres, der havde sørget for et par letpåklædte mænd som underholdning, men det faldt bestemt ikke i sangerindens smag.

- Jeg har aldrig set mandlige strippere før. Én af dem var meget sød at se på, men helt ærligt, man har jo ikke lyst til, at de skal sætte sig på ens ansigt, sagde skuespillerinden.

- Klamt, udbrød hun under showet.

Læs også:

Se også: Miley Cyrus: Mandestrip er klamt

Men i weekenden gik hun så på scenen i Fonda Theater i Hollywood for at optræde med dupstep-produceren Borgore, og her måtte hun igen stå ansigt til ansigt med en stripper.

En topløs kvindelig danser snoede sig nemlig på en strippersang, mens Miley Cyrus sang sin nye single 'Decisions', som hun har lavet sammen med Borgore. Det skriver E Online.

Miley Cyrus begyndte karrieren som den børnevenlige Hannah Montana i Disney-serien af samme navn. Nu er hun fyldt 20 år, og noget tyder på, at hun prøver at slippe sit image som barnestjerne.

Selv optrådte hun ved koncerten i sorte læderbukser, høje leopardstøvler og en mavebluse.

0 kommentarer
Vis kommentarer