Mike Tyson fandt Brad Pitt i seng med sin kone

Den tidligere sværvægtschamp fortæller nu selv, hvordan han reagerede, da han så sin kone dyrke lagengymnastik med Hollywood-stjernen

En ung Brad Pitt fra starten af sin karriere. Der er ikke noget at sige til, hvis han blev skræmt af sværvægtsbokseren, da han fandt Pitt i seng med Robin Givens. (Foto: All Over Press)
En ung Brad Pitt fra starten af sin karriere. Der er ikke noget at sige til, hvis han blev skræmt af sværvægtsbokseren, da han fandt Pitt i seng med Robin Givens. (Foto: All Over Press)

Den tidligere bokser afslører, hvordan han fandt Brad Pitt i seng med sin daværende kone, skuespilleren Robin Givens.

Den hårdtslående sværvægter fortæller til Graham Bensinger på Yahoo! Sports om det overraskende møde med Brad Pitt, mens han lå i skilsmisse fra Givens i de sene 80'ere.

- Jeg var midt i skilsmissen, men hver dag før jeg tog hen til min advokats kontor for at fortælle, hun er et pengegrisk svin, tog jeg hen til hendes hus for at have sex med hende. Men en særlig dag, var der en, der var kommet mig i forkøbet. Og jeg tænker, Brad kom, før jeg gjorde, vrøvler bokseren i interviewet.

Og det overraskende syn var noget, der tændte Tyson af.

- Jeg var sur som ind i helvede. Jeg ville......du skulle have set hans ansigt, da han så mig, griner Tyson til Bensinger.

Læs også:

Se også: Tyson bestilte 'hit' på Brad Pitt

I flere eksplosive video-interview fortæller den ærlige Tyson også, at han var høj på kokain, da han indspillede filmen 'The Hangover' i 2009.

- Jeg var helt til hundene. Jeg var overvægtig. Jeg var et svin, høj på kokain. De andre skuespillere må have vidst det. Jeg kunne ikke tale. Jeg talte 'kokain-snak'. Men de dækkede min ryg, og jeg er taknemmelig, og de bad mig spille med i 'The Hangover 2', siger Tyson.

Læs også:

Se også: Må vi foreslå en antiperspirant, Mike?

1 af 2 Skuespiller Robin Givens og Mike Tyson til Emmy-uddeling i 1988, da parret stadig kunne være i stue sammen. (Foto: Reed Saxon/AP)
2 af 2 En ung Brad Pitt fra starten af sin karriere. Der er ikke noget at sige til, hvis han blev skræmt af sværvægtsbokseren, da han fandt Pitt i seng med Robin Givens. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer