Ingen stoffer bag skuespillers vanvidsdrab

Obduktionen af skuespilleren Johnny Lewis' lig viste ikke spor af stoffer, og derfor er det fortsat en gåde, hvorfor han først dræbte en kvinde og siden selv blev fundet død

Det var ikke, som ellers ventet, en narkorelateret psykose, der drev Johnny Lewis til mord, afslører obduktionsrapporten nu. (Foto: AP)
Det var ikke, som ellers ventet, en narkorelateret psykose, der drev Johnny Lewis til mord, afslører obduktionsrapporten nu. (Foto: AP)

Den 28-årige skuespiller Johnny Lewis, der var kendt fra tv-serier som 'Sons of Anarchy', 'OC', 'Bones', 'Criminal minds' og 'CSI', var for nyligt blevet løsladt fra fængslet og havde en række narko-relaterede domme bag sig, da han tilbage i september måned blev fundet død i indkørslen foran et hus i Los Angeles.

Inde i boligen fandt politiet husets beboer, en 81-årig dame, død. De mistænkte straks Lewis for at have taget livet af hende.

Han boede selv i huset, hvor han havde lejet et værelse af kvinden.

Læs også:

Se også: Skuespiller fundet død - nu mistænkes han for mord

Med skuespillerens fortid in mente havde myndighederne mistanke om, at der kunne lægge en form for psykose bag mordet og dødsfaldet, men de formodninger bliver manet i jorden af obduktionsrapporten.

Der var nemlig ingen spor af narkotika eller alkohol i hans blod, ligesom der heller ikke var tegn på nogle former for medicin. Det skriver The Huffington Post.

Læs også:

Se også: Skuespiller parterede kat inden selvmord

I første omgang blev skuespillerens dødsfald betegnet som selvmord, men nu mener myndighederne i stedet, at der er tale om et uheld.

De mener, at Lewis måske kan være faldet ned af taget, da han forsøgte at flygte fra huset efter at have slået den 81-årige kvinde ihjel.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen