Farvel fotografer: Pitt flytter familien til Frankrig

I Frankrig kan skuespillerparret og hele deres børneflok gå rundt i fred for irriterende paparazzi-fotografer

Det er ikke så underligt, hvis Brangelina og deres store børneflok vækker lidt opmærksomhed. (Foto: All Over)
Det er ikke så underligt, hvis Brangelina og deres store børneflok vækker lidt opmærksomhed. (Foto: All Over)

Hollywood-stjernen Brad Pitt og hans kommende hustru, Angelina Jolie, bruger mindre tid i den amerikanske filmby og søger i stedet tilflugt fra nærgående paparazzi-fotografer i deres ejendom på den franske riviera.

Frankrig har nemlig skrappere regler over for de horder af fotografer, der ellers følger det celebre par og deres store børneflok verden rundt, siger Pitt, der mener, at det franske logi giver familien en 'større følelse af normalitet'.

I et interview med tv-stationen ABC's 'Good Morning America' siger Brad Pitt, at parret - der har tilnavnet Brangelina - vil dele deres tid mellem hjemmene i henholdsvis New Orleans, Los Angeles og Miraval i det sydlige Frankrig.

- Vi er ikke så jaget (af fotografer, red.) der, lyder det fra Pitt.

Dianas skygge
- Jeg tror, at de er mere følsomme over for det efter hændelsen med Diana, siger stjernen, og henviser til den britiske prinsesse Diana, der blev dræbt i en trafikulykke i Paris i 1997, da hendes chauffør forsøgte at flygte fra fotografer.

Efter Dianas død indførte Frankrig strammere regler på området.

Samtidig mener franskmændene, at de er 'ligeså cool som alle andre', og på den måde får familien med de seks børn lov til at spankulere rundt i de franske gader.

- Vi bliver ikke generet, siger skuespilleren.

0 kommentarer
Vis kommentarer