Steven Tyler: Jeg er ikke racist

Rockmusiker Steven Tyler forstår ikke helt, hvorfor Nicki Minaj beskylder ham for racisme og afviser anklagen

- Jeg er ikke helt klar over, hvordan hun kan kalde mig racist, siger Steven Tyler efter Nicki Minajs anklager. (Foto: AP)
- Jeg er ikke helt klar over, hvordan hun kan kalde mig racist, siger Steven Tyler efter Nicki Minajs anklager. (Foto: AP)

Ordkrigen mellem Steven Tyler og Nicki Minaj fortsætter. Rockmusikeren og rapperen har været i totterne på hinanden, siden Tyler kritiserede Minajs evner som dommer i sangprogrammet 'American Idol'.

64-årige Steven Tyler mener, at rapperen, som er hans afløser i dommerpanelet, ville sende selv den legendariske Bob Dylan ud på majsmarkerne, hvis han mødte op til audition.

Racist
Det fik Nicki Minaj til at kalde Steven Tyler for racist - men det afviser han på det groveste.

- Jeg er ikke helt klar over, hvordan hun kan kalde mig racist, ud fra at jeg sagde 'Jeg er ikke sikker på, at hun ville give sig tid til at bedømme Bob Dylan', siger han til det canadiske underholdningsprogram eTalk.

- Jeg sagde jo bare, at hvis han trådte ind til audition, så ville hun have smidt ham ud med det samme. Måske snakkede jeg uden sammenhæng, men jeg er ingen racist, fastslår rockmusikeren.

Bitter
Det var til underholdningssiden femalefirst.co.uk, at Steven Tyler kom med de omdiskuteret udtalelser, der fik Nicki Minaj til at slynge 'racisme'-anklagen ud - samtidig med at hun beskyldte ham for at være bitter.

- Steven Tyler siger, at jeg ville have sendt Bob Dylan ud på majsmarkerne? Jeg forstår, at du virkelig gerne ville beholde dit job. Men den må du tage med producerne, skrev den 29-årige rapper på sin Twitter-profil.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen