Film-stjerne er træt af net-fuskere

Skuespiller Daniel Radcliffe går til kamp mod falske Facebook-profiler i hans navn ved at åbne egen Google+.

Daniel Radcliffe er gået over til Google+. (Foto: AP/Charles Sykes).
Daniel Radcliffe er gået over til Google+. (Foto: AP/Charles Sykes).

Falske profiler på sociale medier får nu Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe til at åbne sin egen side på Google+.

Radcliffe er træt af alle de mennesker, der har kreeret en profil på eksempelvis Facebook, hvor de påstår at være ham og derefter i værste fald giver fans helt forkerte oplysninger eller udtrykker holdninger, Radcliffe ikke kan stå inde for.

- Det er først og fremmest blevet sat i værk, fordi en masse mennesker jeg møder, fortæller mig, at de har kontaktet mig på Facebook eller Twitter, og det er jo umuligt. For jeg er ikke med på nogen af de sider, forklarer Daniel Radcliffe til MTV News.

Læs også:

Se også: Radcliffe ved at slippe af med Potter

- Nu hvor jeg har denne side, vil det være en kilde til information, og forhåbentlig vil folk ikke længere spilde deres tid på nogen, der udgiver sig for at være mig, siger han.

Den 23-årige skuespiller har hidtil værnet om sit privatliv, og han har af samme grund aldrig haft private Facebook- eller Twitterprofiler.

Fans skal da heller ikke sætte næsen op efter, at den nye Google+-side kommer til at byde på en udførlig udredning af hans private gøren og laden.

Læs også:

Se også: Daniel Radcliffe går fra kæresten

- Jeg skal nok være aktiv på siden, men det bliver med opdateringer om de ting, jeg arbejder med eller har arbejdet med. Det vil ikke blive en minutiøs gennemgang af min dagligdag, som for eksempel hvad jeg får til aftensmad, siger Daniel Radcliffe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen