Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Kongens elskerinde forlovet med 28 år yngre kvinde

Camilla Henemark, der stod frem som kong Carl Gustavs elskerinde tilbage i 90'erne, har fundet kærligheden i en yngre kvinde

Camilla Henemark skiftede kongen ud med en 'dronning' - eller med alderen i betragtning skulle man måske kalde hendes nye unge kærlighed for en 'prinsesse'. (Foto: All Over Press)
Camilla Henemark skiftede kongen ud med en 'dronning' - eller med alderen i betragtning skulle man måske kalde hendes nye unge kærlighed for en 'prinsesse'. (Foto: All Over Press)

Det er slut med hejst kongeflag for Camilla Henemark.

Den 48-årige tidligere Army of Lovers-sangerinde var ellers ret så royal tilbage i 1990'erne. Eller i hvert fald havde hun en stor interesse i den svenske kong Carl Gustaf, som hun angiveligt havde en hed affære med.

Læs også:

Intl. kongelige - 4. nov. 2010 - kl. 07:44 Svensk konge i sexskandale

Men det er definitivt slut med den slags kongelige morskaber nu.

Camilla Henemark har nemlig fundet kærligheden i den blot 20-årige Amanda, som den tidligere konge-elskerinde kalder for sin egen Kate Moss-kopi. Det skriver Aftonbladet.

Forlovet med plasticring
De to kvinder mødte hinanden på et gå-i-byen-sted for en uges tid siden, og så gik det stærkt.

- I stedet for at veje for og imod begyndte vi vores forhold på den helt anden måde - med at bestemme os, siger den forelskede sangerinde.

Læs også:

Se også: Afsløring: - Jeg var kongens legekammerat

Og så blev parret ellers forlovet. De ville egentlig have haft en gravering i hver deres guldring, men det tog for lang tid hos guldsmeden.

- Vi fik så dårlig service, at vi i stedet gik i Saker och Ting og fandt et par plasticringe til 10 kroner. De må sidde på fingeren rent symbolsk, indtil vi køber nogle rigtige, siger en fnisende og forelsket Camilla Henemark til den svenske avis.

Har selv udgivet bog
For to år siden udkom den svenske kongebog 'Carl XVI Gustaf - Den Motvillige Monarken' af de tre forfattere Thomas Sjöberg, Deanne Rauscher og Tove Meyer.

Bogen blev skrevet på baggrund af samtaler med personer, der havde stået kong Carl Gustaf nær. Her blev Army of Lovers-sangerinden udråbt som kongens hemmelige affære igennem et års tid.

Læs også:

Intl. kongelige - 4. nov. 2010 - kl. 09:51 Kendt sangerinde udpeget som kongens elskerinde

Dengang nægtede hun selv at udtale sig om rygterne. Men for nyligt har hun selv udgivet en bog, hvor hun fortæller om sin intime relation til kongen.

Læs også:

Se også: Elskerinde sender bog om svensk kongesex på gaden

Genopstår i Grand Prix
Hvis kong Carl Gustav vil have genopfrisket minderne fra affæren, kan han passende følge med i det svenske Melodi Grand Prix.

Når det løber af stablen til februar, er Army of Lovers nemlig blandt deltagerne.

Den svenske gruppe genopstår til anledningen, hvor de skal fremføre sangen 'Rockin' The Ride'.

Grand Prix-fans kan se alle de svenske kunstnere her.

1 af 2 Man kan ikke beskylde sangerinden for at spilde tiden. Hun blev forlovet efter en uge. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Camilla Henemark skiftede kongen ud med en 'dronning' - eller med alderen i betragtning skulle man måske kalde hendes nye unge kærlighed for en 'prinsesse'. (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen