Nu kysser de sgu igen

Rihanna kan ikke holde sig væk fra Chris Brown

Rihanna kan åbenbart ikke slippe Chris Brown, selvom han gennemtævede hende for tre år siden. (Arkivfoto: AP/Evan Agostini).
Rihanna kan åbenbart ikke slippe Chris Brown, selvom han gennemtævede hende for tre år siden. (Arkivfoto: AP/Evan Agostini).

Tilbage i 2009 slog han hende adskillige med knyttet næve, skubbede hendes hoved ind i bilruden, bed hende i øret, pressede sin arm mod hendes pulsåre og truede med at smadre hende fuldstændig.

Forleden kyssede de atter.

Rihanna kan tilsyneladende ikke komme ud af kløerne på sin voldelige ekskæreste Chris Brown, der forleden gav koncert i Berlin.

Læs også:

Se også: Rihanna mødtes med Chris Brown

For selv om hun netop havde rejst den halve verden rundt, tog hun flyet fra New York for at være ved hans side.

Og ifølge HollywoodLife.com nøjedes hun ikke kun med at lytte til musikken og deltage i afterparty.

- Hun støttede ham virkelig, kyssede ham et par gange og du ved. Hun var virkelig optaget af at være der for ham. Hun giver virkelig Chris meget kærlighed. Og de tog afsted fra klubben sammen og de tilbringer tid sammen, siger en kilde til nyhedssitet.

Læs også:

Se også: Rihanna tæt på australsk diller

Chris, der stadig er prøveløsladt efter at have fået en dom for at tæve Rihanna, dumpede tidligere på året kæresten Karrueche Tran, fordi han stadig havde følelser for den Barbados-fødte sangerinde.

Ifølge kilden betød hendes opbakning meget for Chris Brown.

Læs også:

Se også: Brunstig Rihanna i vildrede

- Han vidste, at hun kom og han påskønner hendes støtte. Han savnede hende og han havde brug for, at hun kom til Berlin, så de kunne slappe af sammen. De er der for hinanden lige meget hvad. Han var lykkelig for, at hun kom.

Også Rihannas far har støttet, at hun ser Chris igen og kalder ham for en fin fyr.

Et par dage efter de var gået sammen, smed Rihanna nogle topløse billeder af Chris Brown på Twitter som antydning af, at der måske foregik mere end blot kysseri.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen