Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Hjemløs pige boede hos Winehouse i måneder

Før sin død havde Amy Winehouse i seks måneder en hjemløs pige boende i sin lejlighed

Amy Winehouses gæstfrihed var stor. (Foto: AP)
Amy Winehouses gæstfrihed var stor. (Foto: AP)

Læs også:

Se også: Amy Winehouses brudekjole stjålet

Da Amy Winehouse døde sidste år, sørgede fans over hele verden. Men det var ikke kun et lysende sangtalent, der brat blev revet væk. Det var også en ung kvinde med et stort hjerte og en venlighed, der kom mange mennesker til gode.

Men præcis hvor godt et menneske, sangerinden var, opdagede hendes far en dag, da han kom for at besøge hende. Der gik nemlig en fremmed pige rundt i hendes lejlighed, fortæller han.

- Amy boede i en lejlighed i West End (område i London, red.), hun sov ovenpå, og denne her pige gik rundt i lejligheden. Jeg spurgte, hvordan hun havde det, for jeg syntes, at det ville virke uforskammet, hvis jeg spurgte hende, 'hvad laver du her, hvem er du?', siger Mitch Winehouse til Bang Showbiz.

- Da Amy endelig vågnede, spurgte jeg, hvem den unge dame var, og hun svarede: 'Hun var hjemløs, far, og jeg tager mig af hende', fortæller han.

Mitch Winehouse har oprettet en fond i sangerindens minde, der skal komme hjemløse til gode ved at støtte dem med penge og sørge for, at de har et sted at sove om vinteren.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen