Smølfine er død - Gnavensmølf skriver mindeord

Skuespilleren, der lagde stemme til den amerikanske version af Smølfine, er død, og nu har Gnavensmølf skevet et mindeord til hende

Smølfines amerikanske stemme er forstummet.
Smølfines amerikanske stemme er forstummet.

Læs også:

Se også: Katy som sexet smølfine

Det var en trist dag i smølfe-landsbyen tidligere på måneden, da kvinden, der igennem en menneskealder lagde stemme til Smurfette - som Smølfine hedder i USA - døde.

Skuespillerinden - Lucille Bliss - blev 96 år gammel og lagde udover stemmen til Smølfine også stemme til karakterer i Flintstones og 101 Dalmatinere.

Nu har Michael Bell, der var manden, der blandt andre lagde stemme til Gnavensmølf, Dovensmølf og Altmuligsmølf, skrevet et mindeord til sin kollega.

- Farvel Smølfine. Du var alle smølfers hede drøm. Jeg ved, at Dovensmølf drømte om dig. Altmuligsmølf lavede massevis af ting til dig, som du ikke havde brug for, og Gnavensmølf havde i al hemmelighed en pin-up-kalender med dig hængende på sin væg. Du havde mere god energi end alle os andre blå fyre til sammen. Du var den oprindelige smukke smølfepige, og du vil blive oprigtigt savnet. Hvil i fred Smølfine, skriver Michael Bell.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen