Vanessa nervevrag efter trekant: Slut med filmsex

Vanessa Hudgens har meddelt sin agent, at det er slut med at lave sexscener på film

Det var lidt for stor en mundfuld for Vanessa Hudgens at skulle have en trekant på film, og derfor er hun nu skræmt af filmsex. (Foto: All Over Press)
Det var lidt for stor en mundfuld for Vanessa Hudgens at skulle have en trekant på film, og derfor er hun nu skræmt af filmsex. (Foto: All Over Press)

Hvis man hører til dem, der gerne vil opleve 23-årige Vanessa Hudgens i en sexscene på det store lærred, så skal man nok overveje at gå ind og se filmen 'Spring Breakers', når den får premiere i det nye år.

Her dyrker den tidligere Disney-stjerne nemlig filmsex med ikke bare én men hele to personer, Ashley Benson og James Franco.

Læs også:

Film - 22. aug. 2012 - kl. 10:37 TV: Disney-stjerne smider kludene

Den trekant var så slem en oplevelse, at det nu er helt slut med filmsex for den unge skuespilleres vedkommende.

- Det gjorde mig til et nervevrag. Jeg har sagt til min agent, at jeg aldrig vil gøre det igen, har Vanessa sagt til Glow magazine.

Læs også:

Se også: Se Vanessas sexede piercing

Den amerikanske skuespiller, der fik sit gennembrud i 'High School Musical', har ellers tidligere udtalt, at hun var glad for rollen, og at den kunne hjælpe hende videre fra sit sukkersøde Disney-image.

- Jeg er meget stolt af filmen. Jeg føler, det er en ganske særlig film som ikke findes magen til, og den er meget forfriskende, sjov og spændende.

Men alligevel var det lidt for stor en mundfuld at spille den collegestuderende Candy, der bliver tvunget til at arbejde for en narkohandler, efter han betaler kaution for hende og fire venner, som har begået et røveri mod en restaurant.

Læs også: Se også: Fra skolepige til sexet kriger Fra skolepige til sexet kriger

1 af 2 Nærkontakt med Ashley Benson synes ikke at gøre Vanessa noget, men hvis James Franco også er med, er det for meget. (Foto: AP)
2 af 2 Det var lidt for stor en mundfuld for Vanessa Hudgens at skulle have en trekant på film, og derfor er hun nu skræmt af filmsex. (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen