Twilight-forfatter: Måske flere bøger på vej

Historien om Bella, Edward og Jacob er måske ikke slut endnu. Forfatteren har flere idéer i tankerne

Forfatteren bag de populære Twilight-bøger, Stephenie Meyer, har ikke helt sluppet Bella og Edward, så hun afviser ikke, at der kan komme flere bøger med tiden. (Foto: AP)
Forfatteren bag de populære Twilight-bøger, Stephenie Meyer, har ikke helt sluppet Bella og Edward, så hun afviser ikke, at der kan komme flere bøger med tiden. (Foto: AP)

Der er blevet vrælet godt og grundigt i biograferne hen over weekenden, efter at den sidste film i 'Twilight'-serien fik premiere i torsdags.

Fans over hele verden har svært ved at fatte, at det nu er slut med sagaen om pigen Bella, der forelsker sig i vampyren Edward og som får en bedste ven i varulven Jacob.

Læs også:

Film-anmeldelser - 14. nov. 2012 - kl. 14:19 Breaking Dawn 2 er vulgær pladderromantik

Men selvom den sidste bog nu er filmatiseret, kan der være mere på vej. Forfatteren bag bøgerne, Stephenie Meyer, har i hvert fald ikke helt sluppet sine hovedpersoner.

- Jeg har planlagt, hvordan historien kunne se ud i et par bøger mere, fortæller hun ved en pressekonference ifølge Toronto Sun.

- Så jeg ved præcis, hvad der ville ske. Men jeg ved ikke, måske skriver jeg det en dag ned for min egen skyld, Vi får se. Det har været sjovt, men det er hårdt lige nu, siger Stephenie Meyer.

Læs også:

Se også: Twilight-stjerne: Svært at være forbillede

Læs også:

Se også: Hader at se sig selv i sex-scener

Idéen til bøgerne fik hun, da hun drømte en drøm om en pige, der mødte en vampyr og blev forelsket. Siden begyndte hun at skrive bogen om det umage par, men at det ville blive så stor en succes verden over, havde hun ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig.

Læs også:

Se også: Muse inspirerede Twilight-forfatter

Ikke kun bøgerne blev et hit, men også de fem film, der er blevet lavet om Bella og Edward, har fået fans over hele verden. Og derfor har Stephenie Meyer virkelig svært ved at garantere, at hun er helt færdig med at skrive om Twilight-universet.

- Man skal aldrig sige aldrig, Jeg kommer ikke til at gøre det i dag. Men jeg ved ikke, hvordan jeg vil have det med det om fem år, siger hun.

1 af 2 Mon ikke der er mange Twilight-fans, der hepper på, at Stephenie Meyer straks sætter sig til tasterne og fortsætter, hvor hun slap. (Foto: AP)
2 af 2 Forfatteren bag de populære Twilight-bøger, Stephenie Meyer, har ikke helt sluppet Bella og Edward, så hun afviser ikke, at der kan komme flere bøger med tiden. (Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen