Diaz føler sig magtfuld som afklædt

Der er dem, der mener, at kvinder nedgør sig selv, når de smider tøjet i den ene eller den anden anledning - og så er der Cameron Diaz

Diaz giver fotograferne kamp til stregen, når hun skal have taget afklædte modelfotos. Men det er ikke, fordi hun ikke vil smide kludene. (Foto: All Over Press)
Diaz giver fotograferne kamp til stregen, når hun skal have taget afklædte modelfotos. Men det er ikke, fordi hun ikke vil smide kludene. (Foto: All Over Press)

Det handler om selvtillid, når man skal smide tøjet foran en fotograf, og det har den 40-årige skuespiller Cameron Diaz masser af.

Læs også:

Se også: Cameron Diaz: Fedt at fylde fyrre

'Charlies Angles'-stjernen har det så godt med sig selv og sin krop, at hun ligefrem får en optur af at stille sig op i undertøj, når hun leger model.

- Jeg føler mig magtfuld. Jeg er ikke en ung pige, som fotografen siger til, 'Vil du tage dit tøj af?'. Jeg smider bare tøjet og siger, 'Hvordan ser det her ud?', har hun sagt til The Sunday Times.

Læs også:

Se også: Cameron: Jeg skrubber mit eget lokum

- De kan sige, 'I dag skal du ikke have andet end en bh og høje hæle på', og så siger jeg, 'De hæle er slet ikke høje nok', uddyber hun.

- Jeg er en kvinde, jeg ved, hvordan jeg skal klare tingene. Jeg ved, hvad jeg har det godt med, og jeg kender min seksualitet.

Diaz går helt i den anden grøft og siger, at hun ligefrem tror, det er sundt for kvinder at blive gjort til sexobjekt.

Læs også:

Se også: Cameron Diaz' bryster smeltede

1 af 2 Skuespilleren har da heller ikke det mindste at være flov over med denne 40-årige krop. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Diaz giver fotograferne kamp til stregen, når hun skal have taget afklædte modelfotos. Men det er ikke, fordi hun ikke vil smide kludene. (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen