Heidi Klum er vildt nervøs før prisuddeling

Den tyske topmodel har endnu ikke helt vænnet sig til tanken om millioner af seere ved MTV's prisuddeling

(FOTO: AP)
(FOTO: AP)

Hun er vant til at have alles øjne på sig, når hun spankulerer ned ad catwalken for Victorias Secret, når hun er dommer i den tyske Topmodel og når hun er vært på tv-programmet Project Runway.

Men alligevel, er der ingenting, der kan forberede den tyske supermodel Heidi Klum på den oplevelse, hun får søndag aften, når hun skal være vært for det store årlige prisshow MTV's Europe Music Awards.

Fra scenen i Frankfurts Festhalle, hvor forberedelserne lige nu er i fuld gang, når hun nemlig ud til mere end 700 millioner husstande verden over.

- Jeg elsker Tyskland, og jeg er lykkelig over at være her, men samtidig er det helt vildt skræmmende, griner supermodellen på et pressemøde forud for det store show søndag aften.

Hun har sylespidse hæle og en funklende kjole på, og ligner ellers ikke en, der kan blive bange for noget som helst.

- Der er så ufatteligt mange mennesker, der sidder og ser med. Det er virkelig skræmmende, men jeg vil gøre mit allerbedste, siger hun.

Modellen har endnu ikke besluttet sig for præcis hvor mange kjoler, hun vil nå at have på i løbet af aftenen, men der er masser at vælge imellem.

- Jeg har seks forskellige outfits fra Versace liggende klar, men jeg skal lige have øvet showet igennem igen for at se, hvor meget tid, der er til at skifte, siger stjernen, og tilføjer:

- Ved denne her prisuddeling kan man tage det lidt mindre seriøst og være lidt mere sexet og mere rock and roll, smiler hun.

Indehaveren af rekorden for flest kjoleskift ved MTV's Europe Music Awards tilhører Eva Longoria, der i 2010 nåede at hoppe i hele 13 forskellige kjoler.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen