Pladeaktuelle Robbie: Jeg er tilbage

Robbie Williams har lavet utallige hits. Men hvor inspirationen kommer fra, ved sangeren ikke helt

(FOTO: AP)
(FOTO: AP)

Efter en hurtigt visit tilbage i gruppen 'Take That' er Robbie Williams atter på banen med et nyt soloalbum - 'Take the Crown'.

Albummet kom på gaden den 5. november, og sangen "Candy" er den første single - af åbenlyse årsager, hvis du spørg stjernen selv.

- Det er den første single, fordi det er en god popsang - og jeg vil gøre mine ambitioner virkelig klare - nemlig at få et hit og et godt album, siger Robbie Williams til Ritzau.

- Det er en sang med en erklæring: Jeg er tilbage, og jeg vil være den her kunstner, tilføjer han.

Den 38-årige stjerne har udgivet et utallige af plader igennem tiden - alle har stadfæstet ham som en af hans tids største kunstnere.

Til trods for den store succes tager Robbie Williams ikke noget for givet.

- Jeg vidste, at jeg blev nødt til at sende noget ud, som folk virkelig vil elske, fordi den er utroligt poppet - og som mange folk vil hade, netop fordi den er så poppet, forklarer den 38-årige sanger.

- Samtidig er det mit største hit hjemme i England siden 'Rock DJ', og det er vigtigt for mig. Jeg vidste, at hvis den kun var blevet nummer fem, så ville man straks have råbt "brænd heksen" - så jeg ville sikre mig, at jeg ikke kan blive sat ild til, tilføjer han.

Den karismatiske sanger er dog efter de mange år i musikindustrien stadig ikke sikker på, hvor han får sin inspiration fra - hvis han overhovedet har en inspiration.

- Jeg forstår ikke konceptet 'Hvor kommer inspirationen fra'. Det her er, hvad jeg laver - det er min hobby. Jeg sidder ikke sidst på dagen, når en sang er færdig, og tænker over, hvor inspirationen kom fra, siger Robbie Williams.

- Min holdning er, at 'shit happens' og nogle gange er det godt skidt, som jeg kan bruge. Om jeg har en muse - om det er min kone eller min datter - det ved jeg ikke. Jeg tror ikke, at jeg har en, tilføjer han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen