Spansk skuespiller afslører: Jeg fik tilbudt rollen som Bond

Folk var ikke klar til en spansk James Bond, og derfor afslog Javier Bardem at spille den prestigefulde rolle

Javier Bardem (til venstre) kunne være blevet Bond. (Foto: AP)
Javier Bardem (til venstre) kunne være blevet Bond. (Foto: AP)

Læs også:

Se også: Bond-anmeldelse: Eksplosiv underholdning

Læs også:

Se også: Daniel Craig: Svært at smide tøjet som 007

I den nyeste James Bond-film 'Skyfall' figurer han på skærmen som den intelligente og excentriske skurk Raoul Silvia, der søger hævn over sin tidligere mentor - Bonds nuværende chef M.

Men spanske Javier Bardem løfter nu sløret for, at han tidligere er blevet tilbudt at spille selve hovedrollen som 007-agenten.

- Jeg fik tilbudt at spille rollen for mange år siden. Men jeg kan ikke huske, hvad det var for en film, siger skuespilleren til CinemaBlend.com

- Jeg følte ikke, at det var tidspunktet for mig at spille sådan en rolle. Og så var jeg i øvrigt i gang med noget andet, så jeg takkede nej, tilføjer han.

Oscar-vinder
Javier Bardem, der tidligere har vundet en Oscar for sin rolle i 'No Country For Old Men', forklarer, at han også afviste at spille den elegante agent, fordi han ikke mente, at folk var klar til en spansk 007.

En beslutning som han slet ikke fortryder den dag i dag.

- Jeg har sagt nej til roller, hvor jeg nemt bagefter kunne have endt op med at fortryde - men jeg fortryder faktisk ingen af mine afslag, fordi de altid giver plads til, at der kan komme noget andet på banen, som jeg så har været stolt af at være en del af, fortæller Oscar-vinderen.

- Og den her gang sagde jeg ja til at være en del af Bond-projektet, fordi jeg følte, at det var et meget stærkt manuskript. Og det fik mig til at ville være en del af det, tilføjer han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen