Timberlake undskylder for 'usmagelig video'

Men popstjernen hævder samtidig, at det famøse klip ikke blev vist til bryllupsfesten i Italien

Den hjemløse 'Eddie' ses her i den famøse video. (Foto: Youtube).
Den hjemløse 'Eddie' ses her i den famøse video. (Foto: Youtube).

Forleden kunne Gawker.com publicere en video - som angiveligt var blevet vist til Justin Timberlakes bryllup med Jessica Biel i Italien.

I videoen - der er lavet af Justin Timberlakes nære ven, ejendomsmægleren Justin Hutchel - sender en række hjemløse og transvestitter deres egen personlige hilsener til brudeparret og beklager, at de ikke kan være med til at fejre 'deres nære venner'.

Læs også:

Se også: Skandale til Timberlake-bryllup: Gjorde grin med hjemløse

Videoen blev indledt med teksten: 'En hilsen fra jeres venner fra Hollywood, der desværre ikke kunne være til stede i dag'.

Nu beklager Justin Timberlake den uheldige video, men hævder samtidig, at den aldrig blev vist til bryllupsfesten.

I en lang offentlig erklæring skriver Timberlake blandt andet følgende:

1: Jeg kendte ikke til videoens eksistens og jeg havde absolut INTET at gøre med dens tilblivelse.

2: Mine venner er gode mennesker. Det der er sket er tydeligvis en fejlvurdering. Jeg er sikker på, at enhver der læser dette også har begået fejl. Jeg mener dog ikke, at videoen er lavet på en ufølsom måde. Jeg tror, at den er lavet som en joke, fordi jeg ikke havde så mange af mine egne venner med til brylluppet (i den kontekst ER den faktisk ret morsom når man tænker over det).

3: Som så mange andre tåbelige rygter, der har floreret denne uge, er historien ikke sand. Videoen blev IKKE vist ved mit bryllup.

4: Jeg tror alle, vi kan blive enige om, at videoen er usmagelig. Selv om den ikke var ment sådan, skriver Justin Timberlake og slutter således af:

'Jeg vil gerne gøre det klart, at jeg IKKE forsvarer videoen. Jeg er faktisk enig i den generelle kritik. Men i disse dage virker det som om misforståelser får lov til at fare verden rundt, før sandheden får lov til at komme frem.

PS: Jeg kan garantere jer alle, at jeg vil få min ven til at udføre mindst 100 timers samfundstjeneste.

Justin Timberlakes udmelding om at videoen ikke blev vist til brylluppet, stemmer dog ikke helt overens med meldingen fra Justin Hutchlers advokat, John Cook.

I et brev til Gawker.com fik han websitet til at fjerne videoen og slog blandt andet på, at videoen 'var produceret udelukkende for at blive vist ved hr. Justin Timberlakes bryllup. Det skete som en privat joke og uden hr. Justin Timberlakes viden'.

1 af 2 Justin Timberlake og Jessica Biel blev gift i Italien sidste uge. Popstjernen undskylder nu den omdiskuterede video. (Foto: AP/Evan Agostini).
2 af 2 Den hjemløse 'Eddie' ses her i den famøse video. (Foto: Youtube).
0 kommentarer
Vis kommentarer