Brad Pitt gøres til grin over Chanel-reklame

Både fans og professionelle satirikere latterliggør ham

Normalt er Brad Pitt et  vellidt sexsymbol, men nu gør man grin med ham. Foto: AP
Normalt er Brad Pitt et vellidt sexsymbol, men nu gør man grin med ham. Foto: AP

Mange af Brad Pitts fans så frem til at se ham som ny frontfigur for den berømte og sexede kvindeparfume, Chanel No. 5.

Men noget tyder på, at den feterede Hollywood-fyr er gået galt i byen med en 'kvinde'-reklame. I hvert fald bliver den 48-åriges reklamestunt dømt totalt ude.

Læs også:Reklamevideoen er lavet af filminstruktøren Joe Wright, der har stået bag sucesser som 'Pride And Prejudice' og 'Atonement', alligevel spørger mange ifølge Dagbladet om, der er tale om en spøg. Ikke mindst fordi Pitt står og stirrer tankefuldt ud i et tomt rum, imens han taler til kameraet.

'Det er ikke en rejse. Enhver rejse holder op på et tidspunkt, men vi fortsætter. Verden drejer, og vi drejer med den. Planer forsvinder. Drømme tager over... osv'. Det er bare noget af det, Pitt lirer af i reklamefilmen, og det får folk til at klaske sig på lårene af grin.

Læs også:

Samfund - 16. okt. 2012 - kl. 15:18 TV: Brad Pitt har fået nyt job


Kommentarerne til filmen på You Tube er ren latterliggørelse:

'Hvad er der sket for dig, Pitt. Du plejer at være så cool', skriver én.

'Er du gået helt fra snøvsen?', spørger en anden.

'Tyler Durden ville ikke have godkendt dette, skriver én som med sikkerhed elsker Pitts karakter i klassikeren 'Fight Club' fra 1999.

'Han er den første mand, til at stå i front for Chanel No 5, og alt, hvad han så foretager sig, er at stå og rable uforståelige ting af sig om rejser, der slutter og jorden, der drejer, håner Times journalisten Eric Hayden - og fastslår samtidig at hele reklamefilmen er meningsløs.

Læs også:

Se også: Brad Pitt vælger film for familiens skyld


I forrige uge blev reklamefilmen grundigt gjort til grin i en parodi af stjernekomikerne Conan O'Brian og Leif Garrett, og lørdag aften kastede 'Saturday Night Live' sig ud i en række sketches med SNL-komikeren Taran Killam udklædt som Brad Pitt, og her kommer også nogle gevaldige hip til Pitts udseende i reklamen.

- Jeg beklager. Er der virkelig intet manus? Nu har jeg talt med mig selv i næsten to stive timer, og jeg begynder at lyde en smule tosset. Og venner, er det bare mig, eller ser jeg en smule forhutlet og hjemløs ud? Men det er måske det, I vil have? Ok, så lad os rocke og rulle, lyder det i Killams Pitt-satire.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen