Emma Watson jagtet af stalker

Filmstjernen Emma Watson møder stalker under filmoptagelse

Filmstjernen Emma Watson møder stalker under filmoptagelse (Foto: emmawatson.com)
Filmstjernen Emma Watson møder stalker under filmoptagelse (Foto: emmawatson.com)

Under en filmoptagelse i USA blev den 22-årige filmstjerne og skønhed Emma Watson opsøgt af en meget ihærdig beundrer - eller rettere - en stalker. Det skriver den engelske avis The Sun.

En mand sneg sig ind til optagelserne sammen med nogle andre besøgende. Her opsøgte han Emma Watson og gav hende et brev. Emma Watson genkendte ham med det samme som en, der er mistænkt for at have forfulgt hende før.

- hun genkendte ham fra tidligere at have hængt ud foran hendes hus, hvorefter hun begyndte at skrige, siger en anonym kilde til The Sun

Emma Watson var i gang med optagelserne til den kommende religiøse film 'Noah'.

Læs også:

Se også: Emma Watson vil have rolle i musical

Jagter stalker gennem skoven
Emma Watsons sikkerhedsfolk og to stuntmænd, der også var til stede, jagtede den mistænkelige mand gennem skoven. Det lykkedes folkene at fange manden, hvorefter de tilkaldte politiet.

Emma Watson var meget chokeret, og måtte bruge lidt tid til at komme til sig selv bagefer. The Sun citerer den anonyme kilde for at sige, at optagelserne har været meget hårde for den unge skuespillerinde, der også er kendt fra Harry Potter filmene.

Stalkeren blev ikke anholdt eller sigtet, men han fik en advarsel på grund af ulovlig indtrængen.

Ikke første gang
Emma Watson har prøvet at blive stalket før, da hun kun var 16 år gammel. Dengang var det en mand i 20'erne, der var så pågående, at skuespillerinden måtte anskaffe sig en bodyguard.

Sidste år fik hun fuldtidsbeskyttelse af politiet og FBI blev tilkaldt efter at skuespillerinden havde modtaget skumle breve fra en stalker under sit studie på Brown University i det nordøstlige USA.

Emma Watson var sidst aktuel i filmen 'The Perks of Being a Wallflower'.

Den nye film, der også har berømtheder som Russell Crowe og Sir Anthony Hopkins på rollelisten, har premiere i foråret 2014.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen