Cruise vil droppe Scientology for Katie

Den 50-årige skuespiller er så desperat for at få sin ekskone Katie Holmes tilbage, at han angiveligt er klar til at droppe forbindelsen til sin højtelskede religion

Tom Cruise har åbenbart indset, at der er vigtigere ting i verden end Scientology . (Foto: AP)
Tom Cruise har åbenbart indset, at der er vigtigere ting i verden end Scientology . (Foto: AP)

I 20 år har Tom Cruise været medlem af den nyreligiøse bevægelse Scientology. Men nu skulle den 50-årige Hollywood-stjerne være klar til at droppe forbindelsen af hensyn til kærligheden.

Hans ekskone, 33-årige Katie Holmes, overraskede alt og alle, da hun pludselig mod slutningen af juni måned bekendtgjorde, at hun ville skilles efter seks års ægteskab - blandt andet på grund ægtemandens nære tilhørsforhold til sekten.

Læs også:

Se også: Katie Holmes: Scientology får ikke Suri

Dengang valgte Tom Cruise at indgå en hurtig skilsmisseaftale for ikke at hive sin datter og Scientology igennem en lang og opslidende skilsmisse med dårlig omtale som følge.

Læs også:

Se også: Tom Cruise valgte Scientology frem for Suri

Men nu er han blevet klogere. 'Mission: Impossible'-stjernen overvejer ifølge People, om hans tilhørsforhold til sekten er vigtigere end kærligheden.

- Nu har han mistet det vigtigste i sit liv. Det er gået op for ham, at hans Scientology-tilknytning måske ikke har kostet i forhold til hans popularitet, men det har kostet ham to ægteskaber, siger en kilde til People.

Følte sig uovervindelig
Udover ægteskabet med Katie Holmes, har Tom været gift med Nicole Kidman, men også det forhold sluttede på grund af hans religiøse overbevisning.

- Det var en forfærdelig og brat opvågning for Tom, da Katie præsenterede ham for skilsmissepapirerne. Han følte sig uovervindelig og urørlig førhen. Da han mistede Katie, følte han sig som en stor fejltagelse.

Læs også:

Se også: Katie bader i gaver fra Tom Cruise

Derfor har skuespilleren nu distanceret sig fra den religiøse bevægelse.

- Tom melder sig ikke længere til at være Scientologys ansigt udadtil. Han holder meget lav profil, han møder op til de store møder og årlige begivenheder, men kun i aflukkede forsamlinger, siger kilden.

Ifølge People mener kilder tæt på eksparret, at der er en sandsynlighed for, at Katie vil genoverveje sit forhold til Tom, hvis han dropper kontakten fuldstændig til Scientology. Det skriver FemaleFirst.

Læs også:

Se også: Tom, Katie og Suri skal lege far, mor og barn

1 af 2 Religionen har kostet ham to ægteskaber - med Nicole Kidman og senest Katie Holmes. (Foto: AP)
2 af 2 Tom Cruise har åbenbart indset, at der er vigtigere ting i verden end Scientology . (Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen