TV: Super sexet Liz Hurley uden bh

Den 47-årige britiske skuespiller Liz Hurley er imponerende smuk i en ny video for hendes kommende badetøjs-kollektion for 2013

Liz er utrolig forførende og smuk i dette eksotiske outfit, der tydeligt viser, at hun ikke har bh på.(Foto: Liz Hurley 2013 Beach Collection)
Liz er utrolig forførende og smuk i dette eksotiske outfit, der tydeligt viser, at hun ikke har bh på.(Foto: Liz Hurley 2013 Beach Collection)

Den britiske skuespiller Liz Hurley, der især blev kendt på grund af sit ægteskab med Hugh Grant, ser stadig hamrende godt ud. Den 47-årige kvinde har netop lavet en lille video i forbindelse med sin kommende badetøjs-kollektion, der har fået titlen 'Liz Hurley 2013 Beach Collection'.

Læs også:

Se også: Waw - Jeg vil bare have din krop

Og der er ingen tvivl om, at Liz Hurley stadig kan få mændene til at spærre øjnene op. Hun optræder blandet andet i et eksotisk outfit, hvor det er meget tydeligt, at hun ikke har bh på.

Se video med super lækre Liz Hurley her

Og videoen viser også, at Liz Hurley både er smuk i sort og i hvid badedragt.

Læs også:

Se også: Hovsa, Hurley

Lis Hurley er idag kæreste med den australske cricket-spiller Shane Warne.

Læs også:

Se også: Hurley vold-snaver sin kæreste

1 af 4 Hurley posrer her i en sort enkelt badedragt.(Foto: Liz Hurley 2013 Beach Collection)
2 af 4 Den hvide badedragt er også virkelig flot til den 47-årige skuespillerinde og model.(Foto: Liz Hurley 2013 Beach Collection)
3 af 4 Flot og forførende.(Liz Hurley 2013 Beach Collection)
4 af 4 Liz er utrolig forførende og smuk i dette eksotiske outfit, der tydeligt viser, at hun ikke har bh på.(Foto: Liz Hurley 2013 Beach Collection)
0 kommentarer
Vis kommentarer