Frække Nicki som Idol-dommer

Rapperen Nicki Minaj ny dommer i den amerikanske talentkonkurrence 'American Idol'

Nicki Minaj, 29, skal være dommer i American Idol sammen med Mariah Carey og Randy Jackson. (Foto: Mogens Flindt)
Nicki Minaj, 29, skal være dommer i American Idol sammen med Mariah Carey og Randy Jackson. (Foto: Mogens Flindt)

Den amerikanske sangerinde Nicki Minaj overtager Aerosmith-forsanger Steven Tylers plads i dommerpanelet i den næste sæson af 'American Idol', skriver ugebladet US Weekly.

Den 29-årige rapper bliver dermed en farvestrålende tilføjelse til en dommertrio, som desuden kommer til at bestå af sanglærken Mariah Carey og dommer-veteranen Randy Jackson.

Minaj er kendt for at bruge frække kostumer og farverige parykker, og mon ikke 'American Idol'-produceren håber, at rapperens til tider provokerende optræden kan lokke seerne tilbage til den amerikanske talentkonkurrence.

I hvert fald skabte Minaj stor opmærksomhed, da hun viste det ene bryst under en optræden på amerikansk fjernsyn i maj. Det blev også bemærket, at hun under en optræden i New York brugte mikrofonen som penisattrap.

Minaj, der er født under navnet Onika Tanya Maraj på Trinidad, har forklaret, at det var indflydelsen fra andre kvindelige rappere, der formede hendes kunstneriske udseende.

- Da jeg var mindre, rappede alle de kvindelige rappere om sex. Så jeg tænkte bare, at jeg var nødt til at gøre det samme, for at opnå succes. Jeg troede simpelthen, at man skulle være sexet, forklarer rapperen, der kom til USA med sin familie, da hun var fem år.

1 af 2 Nicki Minaj. (Foto: AP)
2 af 2 Nicki Minaj, 29, skal være dommer i American Idol sammen med Mariah Carey og Randy Jackson. (Foto: Mogens Flindt)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen