Van Damme og Kylie Minogue havde en affære

Den belgiske actionhelt Jean-Claude Van Damme fortæller om sin affære med den australske sangerinde Kylie Minogue

Jean-Claude Van Damme og Kylie Minogue havde en affære tilbage i '90'erne, da de indspillede 'Street Fighter' sammen. (Fotocollage: All Over Press/AP)
Jean-Claude Van Damme og Kylie Minogue havde en affære tilbage i '90'erne, da de indspillede 'Street Fighter' sammen. (Fotocollage: All Over Press/AP)

Jean-Claude Van Damme er for tiden ved at promovere sin nye film ‘Expendables 2’, og han skal nok få noget omtale. Men om det er for sin hårdtslående karakter i filmen, eller om det er, fordi han kom til at afsløre en hemmelig affære med sanglærken Kylie Minogue, er måske spørgsmålet.

Da han indspillede filmen ‘Street Fighter’ med Kylie Minogue i '90'erne skulle parret ifølge Van Damme have haft svært ved at holde fingrene fra hinanden.

- Ved du hvad, du bør spørge hende. Hun har en bedre hukommelse end mig. Jeg er 51, ved du hvor mange slag, jeg måtte tage imod i ansigtet i ‘The Expendables’?, siger skuespilleren til avisen The Gurardian men fortsætter:

- Lad os bare sige, det skete, og hvad så. Hvem vil vide det? Nogle gange glemmer man det. Jeg ved det ikke, måske. Ja, okay. Ja, ja, ja. Det skete. Det var i Thailand. Vi havde en affære, bekræfter det aldrende muskelbundt.

Læs også:

Se også: Kylie tilbage i stramme hotpants

Ifølge belgieren var deres intime stunder 'smukke'.

Smuk elskov
- Søde kys, smuk elskov. Det ville være unormalt ikke at have en affære. Hun er så smuk, og hun stod der smilende foran mig hver dag, så charmerende, hun opførte sig ikke som en stor stjerne, husker Van Damme tilbage om sin medspiller.

- Jeg kendte Thailand godt, så jeg viste hende mit Thailand. Hun er en skøn dame, slutter han anekdoten.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen