Spice Girls gør sig klar til OL-afslutningen

De fem kryddersild øvede sange til afslutningsshowet på søndag, selvom det ikke er bekræftet, at de medvirker

Spice Girls holdt ikke ligefrem hemmeligt, at de øvede i går ved en bil-fabrik i det østlige London. Masser af tilskuere så på. (Foto: All Over)
Spice Girls holdt ikke ligefrem hemmeligt, at de øvede i går ved en bil-fabrik i det østlige London. Masser af tilskuere så på. (Foto: All Over)

London er i fuld gang med at geare op til et spektakulært olympisk afslutningsshow på søndag. En række af nationens bedst kendte pop-artister har sagt ja til at optræde ved et show, der ifølge koordinatoren, David Arnold, vil være centreret om 30 musikalske højdepunkter i britisk musik.

Indtil nu har det rygtevis forlydt, at Spice Girls ville være en af deltagerne, uden det dog er blevet officielt bekræftet.

At der er noget om snakken, kunne man dog forvisse sig om i går, da de fem kryddersild holdt prøver på deres optræden ved en bil-fabrik i Dagenham i det østlige London. Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton og Mel B og C fyrede den af som i de go'e, gamle dage i 90'erne, hvor de var toppen af poppen over det meste af verden.

Fornærmelse uden os
Hvorfor skulle de gøre sig så store anstrengelser, hvis ikke det var for De Olympiske Lege?

Pop-pigerne har dog også tidligere lagt billet ind på at deltage i en eller anden form.

- Jeg betragter det som en fornærmelse, hvis vi ikke bliver inkluderet, om det så er ved åbningen eller afslutningen. Vi repræsenterede absolut Storbritannien i 90'erne. Vi viste flaget - Geri havde det endda på - rundt om på kloden.

- Vi var stolte over at være britiske og være internationalt succesfulde, og jeg synes, det vil være skamfuldt, hvis vi ikke bliver anerkendt under Legene, sagde f.eks. Mel C tidligere på året.

Victoria: Jeg er med
Også Victoria Beckham meldte sig klar til en genforening.

- Hvis de andre er med på den, så er jeg også, og vi er vilde med OL, har hun sagt.

Foreløbig må vi altså vente på bekræftelsen, men mon ikke Spice Girls viser sig frem på det olympiske stadion. Det bliver i så fald sammen med navne som Queen, Pet Shop Boys, Jessie J, Annie Lennonx og George Michael.

Mon ikke også Paul McCartney dukker op og lukker det hele, som han åbnede det for et par uger siden.

1 af 4 Mel C fyrer den af på toppen af en af de fem opstillede taxa-biler, kryddersildene øvede på. (Foto: All Over)
2 af 4 Mel B og Emma Bunton ville også være med. (Foto: All Over)
3 af 4 Fuld fart frem. Alle fem. (Foto: All Over)
4 af 4 Spice Girls holdt ikke ligefrem hemmeligt, at de øvede i går ved en bil-fabrik i det østlige London. Masser af tilskuere så på. (Foto: All Over)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen