Zlatans kæreste frastjålet 37.000 kroner

Fodboldspilleren Zlatan Ibrahimovics kæreste, Helena Seger, blev frastjålet en dyr håndtaske fyldt med kontanter på gaden i Paris

Helena Seger holder af at shoppe i de eksklusive butikker. Her ses hun under en tidligere indkøbstur i Milano. (Foto: All Over Press)
Helena Seger holder af at shoppe i de eksklusive butikker. Her ses hun under en tidligere indkøbstur i Milano. (Foto: All Over Press)

Den svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimovic er for nyligt flyttet fra Milano til Paris for at spille for Saint-Germain, og mens fodboldspilleren var væk til træningskamp mod Barcelona, ville hans kæseste, Helena Seger, shoppe lidt i byernes by. Det skriver VG Nett.

Læs også:

Se også: Zlatan sælger skuret

Ifølge avisen Le Parisien opholdt hun sig fredag ved 16-tiden på den centralt beliggende Avenue Montaigne og snakkede i telefon, da to mænd kom kørende på en scooter og snuppede hendes dyre håndtaske.

Gik rundt med kontanter
Og den 41-årige spillerkone har tilsyneladende ikke hørt om kreditkort, for hun gik rundt med 5.000 euro, svarende til godt 37.000 kroner i sin håndtaske.

- Hun var panikslagen, så vi tog hånd om hende så godt vi kunne, siger en ekspedient i en nærliggende butik, som svenske Aftonbladet har talt med.

- Jeg stod og talte med nogle kunder, da jeg hørte en kvinde skrige højt. Da jeg kiggede ud mod gaden, så jeg scooteren køre fra stedet i høj fart, siger ekspedienten til avisen.

Politiet ankom til stedet efter fem minutter, og Helena Seger fulgte med på stationen for at anmelde episoden.

1 af 3 Zlatan Ibrahimovic og Helena Seger er for nyligt flyttet fra Milano til Paris med deres to børn. Og der skulle åbenbart lidt nyt til at indrette deres nye hjem i byernes by, for Helena Seger var på shopping med mange kontanter, som en tyv dog endte med at snuppe. (Foto: All Over Press)
2 af 3 Helena Seger gik rundt med 37.000 kroner i sin håndtaske. (Foto: Luca Bruno/AP)
3 af 3 Helena Seger holder af at shoppe i de eksklusive butikker. Her ses hun under en tidligere indkøbstur i Milano. (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen