Hitler: Tis på mig

null

Hitler og Geli. Hun afskyede hans lyster. (Polfoto)
Hitler og Geli. Hun afskyede hans lyster. (Polfoto)

Umiddelbart har man svært ved at se for sig Hitler som den store kvindebedårer. Han havde ligesom verdensherredømmet som første prioritet.

Men måske kunne 2. Verdenskrig, holocaust og alle de andre uhyrligheder været undgået, hvis en sexskandale, der involverede Der Führer i 1931, var blevet ordentligt belyst.

Kvinden for hans attrå var hans halvsøsters datter, Geli Raubal, der døde i 1931 under mystiske omstændigheder.

Hitler havde placeret unge Geli i sin ungkarlehybel i München, hvor han jaloux vogtede over hende som en tiger foran en skål kød. Han forbød hende at gå ud med jævnaldrende herrer, f.eks. den unge nazist Otto Strasser, der senere flygtede til Canada, hvor han til en psykoanalytiker til brug for den amerikanske efterretningstjeneste fortalte, hvad Geli havde fortalt ham om Hitlers sexlyster.

Afskyeligt
’Hitler fik hende til at smide tøjet. Han lagde sig så på gulvet, og hun skulle skræve over hans ansigt, så han kunne kigge tæt på. Det ophidsede ham, og når klimaks nærmede sig, forlangte han, at hun skulle tisse på ham. Geli sagde, at hele optrædenen var hende afskyelig’, fortalte Strasser.

Tilsvarende har den dengang 19-årige skuespiller Renate Müller fortalt, hvordan Hitler smed sig på gulvet og tryglede hende:

’Jeg er beskidt og uren, slå mig, slå mig’.

Men det var ikke det værste. Der skete ting, hun ikke kunne få over sine læber og tale om.

Stop midt i et ord
Renate døde kort efter af et fald ud af vinduet fra et hotelværelse i Berlin.

I 1931 døde Geli efter et kæmpe-skænderi med Hitler. Det blev henlagt som selvmord, men kuglen var afsendt oppefra og ned, og det bedømmes som en usædvanlig måde at skyde sig selv på. Hun var ved at skrive et brev til en veninde, og den sidste sætning stoppede brat midt i ordet ’und’.

Det blev aldrig opklaret, om Hitler var involveret. Liget blev hurtigt smuglet til Østrig, hvor hun blev begravet, og alle, der ønskede at grave dybere i sagen, omkom ganske pludseligt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen