Forbud mod at lave film med Kristen Stewart

Utroskab med Kristen Stewart får alvorlige konsekvenser - filminstruktøren Rupert Sanders har af sin kone fået forbud mod at lave opfølgeren til filmen 'Snow White and the Huntsman' med Kristen Stewart i hovedrollen

Rupert Sanders står her sammen med sin kone Liberty Ross og parrets to børn.(Foto: AP)
Rupert Sanders står her sammen med sin kone Liberty Ross og parrets to børn.(Foto: AP)

- Du må aldrig arbejde med Kristen Stewart igen.

Så kort og kontant er beskeden fra filminstruktøren Rupert Sanders kone Liberty Ross til sin mand. Hun vil nemlig med 100 procents sikkerhed undgå, at hendes mand den 41-årige Rupert Sanders igen bliver fristet af den kun 23-årige verdensstjerne Kristen Stewart.

LÆS OGSÅ:

Se også: Chok-billeder af Kristen Stewarts utroskab

LÆS OGSÅ:

Se også: Kristen Stewart og elsker afsløret på nyt foto

Rupert Sanders og Kristen Stewart blev for ca. 10 dage siden snuppet på fersk gerning af ugebladet US Weekly, mens de havde et af deres utallige hemmelige møder i en affære, der angiveligt har stået på gennem længere tid. Filminstruktøren og hans unge hovedrolleindehaver mødte hinanden under optagelserne til filmen 'Snow White and the Huntsman'.

For modellen Liberty Ross brød hele verden sammen, da historien om hendes mands utroskab gik hele verden rundt. Hun har to børn sammen med Rupert Sanders.

LÆS OGSÅ:

Se også: Forsmået Pattinson vil mødes med lidelsesfælle

Det har hele tiden været planen, at Rupert Sanders skulle lave opfølgeren til succes-filmen 'Snow White and the Huntsman'. Det har han aftalt mundtligt med filmselskabet Universal. Men det har hans kone nu sat en effektiv stopper for.

Meget skuffet instruktør
Hvis Rupert Sanders vil redde sit ægteskab, er han nødt til at acceptere sin kones forbud mod at arbejde sammen med Kristen Stewart.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kristen Stewart indrømmer utroskab

En kilde tæt på ægteparret siger til RadarOnline.com:

- Rupert er selvfølgelig skuffet over sin kones forbud. Filmen 'Snow White and the Huntsman' var nemlig hans debut som instruktør, og den fik oven i købet relativt gode anmeldelser og er blevet godt modtaget i det meste af verden. Han havde håbet på også at lave opfølgeren. Men på den anden side ved han også godt, at hans utroskab er utilgivelig, og har er nødt til at adlyde sin kone på dette punkt, siger kilden.

For filmselskabet er der kun en mulighed, og det er at finde en anden filminstruktør til at lave opfølgeren. Kristen Stewart er alt for stort et Hollywood-navn til, at hun kan skiftes ud i hovedrollen som Snehvide.

Efter den meget omtalt utroskab er skuespilleren Robert Pattinson og Kristen Stewart flyttet fra hinanden. Parret har været sammen i tre år.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nu flytter Twilight-parret fra hinanden

1 af 4 Årets mests omtalte utroskab. Filminstruktøren Rupert Sanders har nu af sin kone fået forbud mod i fremtiden at arbejde sammen med Hollywood-stjernen Kristen Stewart, som han her ses med under galla-premieren på filmen 'Snow White and the Huntsman'.(Foto: AP)
2 af 4 Rupert Sanders(til højre) ses her under optagelserne til 'Snow White and the Huntsman' sammen med Kristen Stewart og Chris Hemsworth.(Foto: AP)
3 af 4 Her er Kristen Stewart og Rupert Sanders fotograferet under et af deres hemmelige romantiske møder på en restaurant i Berlin.(Foto: All Over Press)
4 af 4 Rupert Sanders står her sammen med sin kone Liberty Ross og parrets to børn.(Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen