Kristen Stewart havde ikke sex med filminstruktør

Den kendte italienske producer Giovanni Agnelli forsvarer nu Twilight-skuespilleren Kristen Stewart og hævder hårdnakket, at hun ikke havde sex med filminstruktøren Rupert Sanders

Her er et af de afslørende billeder taget af en paparazzo-fotograf,  hvor Kristen Stewart har et hemmeligt romantisk møde med filminstruktøren Rupert Sanders på en restaurant i Berlin. (Foto: All Over Press)
Her er et af de afslørende billeder taget af en paparazzo-fotograf, hvor Kristen Stewart har et hemmeligt romantisk møde med filminstruktøren Rupert Sanders på en restaurant i Berlin. (Foto: All Over Press)

'Kristen Stewart did not have any type of sex with Rupert Sanders' (Kristen Stewart havde ikke nogen former for sex med Ruperts Sanders).

Således skriver den kendte italienske producer Giovanni Agnelli på sin twitter i forsvar for sin gode veninde Kristen Stewart, der er lagt for had på diverse sociale medier - især fra kvinder, der mener, at Kristen Stewart med sin utroskab mod kæresten Robert Pattinson har begået en utilgivelig forbrydelse.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kristen Stewart og elsker afsløret på nyt foto

Og man tænker straks på den tidligere præsident Bill Clinton, der hundredevis af gange sagde den berømte sætning 'I did not have sex with that woman', før beviserne hobede sig op mod ham, og han var tvunget til at indrømme, at han havde leget lidt for meget med cigaren og den unge praktikant Monica Lewinsky i det ovale kontor i Det Hvide Hus.

LÆS OGSÅ:

Se også: Instruktørs ægteskab knagede før utroskab

Men der er ikke mange, der tror på, at Kristen Stewarts ca. to måneder lange forhold til filminstruktøren Rupert Sanders udelukkende var af spirituel karakter, hvor de sad og udvekslede sjældne frimærker. Den 22-årige Kristen Stewart mødte den 41-årige filminstruktør Rupert Sanders under optagelserne til filmen 'Snow White and The Huntsman'.

Stop de mange løgne
Produceren Giovanni Agnelli er dog overbevist om, at der intet seksuelt skete mellem Kristen Stewart og Rupert Sanders, og han angriber medierne for at skrive løgne på sin twitter:

- Jeg siger nu, hvad de manipulative medier ikke siger. Kristen Stewart dyrkede ikke sex med Rupert Sanders. Og det er uhyggeligt hvorledes den her historie udvikler sig. Der var ikke nogen affære mellem parret, mens de indspillede film sammen. Stop nu med at trykke alle disse løgne, skriver Giovanni Agnelli, der producerede filmen 'Welcome To The Rileys', hvor Kristen Stewart medvirkede.

Robert Pattinson og Kristen Stewart er, siden skandalen blev afsløret, flyttet ud af deres fælles hus i Los Angeles.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nu flytter Twilight-parret fra hinanden.

1 af 4 Robert Pattinson og Kristen Stewart fotograferet et par dage før, at Kristen Stewart blev afsløret i utroskab og selv indrømmede det. Nu er parret, der har kendt hinanden i fire år, flyttet fra hinanden.(foto: AP)
2 af 4 Kristen Stewart og Rupert Sanders poserer her for fotograferne under galla-premieren på filmen 'Snow White and The Huntsman' i Los Angeles.(Foto: AP)
3 af 4 Kristen Stewart mødte filminstruktøren Rupert Sanders under optagelserne til 'Snow White and the Huntsman', hvor hun spiller hovedrollen som Snehvide. Her ses de sammen under optagelserne til filmen. Yderst til venstre er det skuespilleren Chris Hemsworth, der i filmen spiller the Huntsman.(Foto: AP)
4 af 4 Her er et af de afslørende billeder taget af en paparazzo-fotograf, hvor Kristen Stewart har et hemmeligt romantisk møde med filminstruktøren Rupert Sanders på en restaurant i Berlin. (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen