'Tanning-mom' er blevet bleg

Se In Touch Magasines billede af den utrolige forvandling

Sådan solbrændt så Patricia Krentcil ud, da hun stod anklaget for at have forårsaget forbrændinger på sin datters hud, (Foto: AP)
Sådan solbrændt så Patricia Krentcil ud, da hun stod anklaget for at have forårsaget forbrændinger på sin datters hud, (Foto: AP)

En hel måned. Så lang tid har den før så solbrændte Patricia Krentcil, bedre kendt som Tanning Mom, holdt sig fra solariets farlige uv-stråler.

Patricia Krentcil trak overskrifter, da hun blev anklaget for at have forårsaget solskader på sin dengang femårige datters hud ved at lægge hende i solarie - alt imens Patricia selv var helt mørkebrun af overdrevent solariebrug.

Se billedet af 'den blege' Patricia Krentcil her.

Men selv om hun tydeligvis ser sundere og mere 'normal' ud nu, har hovedpersonen selv svært ved at vænne sig til det.

- Jeg føler mig underlig og bleg, siger hun til In Touch Magasine, som også viser billedet af den forvandlede mor. Det skriver engelske dailymail.co.uk

Læs også:

Samfund - 22. maj. 2012 - kl. 06:42 Solarie-galning forsvarer sig

Patricia Krentcil indrømmer, at hun er færdig med det overdrevne solariebrug. Men afviser ikke, at hun vil klemme et solariebesøg ind en gang i mellem. Flere gange fik hun at vide af lægerne, at hun skulle stoppe med at gå i solarie. Men med sine egne ord 'var hun bare nødt til at se solbrændt ud'.

Se også:

Verden på vrangen - 3. maj. 2012 - kl. 11:44 TV: Anklage: Solskoldede datteren i solarium

1 af 2 Tanning-mom er ikke helt så solbrændt her, som da hun var i retten for at have taget sin kun 5 år gamle datter med i solarie. (Foto: AP)
2 af 2 Sådan solbrændt så Patricia Krentcil ud, da hun stod anklaget for at have forårsaget forbrændinger på sin datters hud, (Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen