Hun er gift med 'den perfekte penis'

Den tredobbelte canadiske grammy-vinder Michael Bublé mener selv, at han har 'den perfekte penis'

Den usædvanligt smukke model Luisana Lopilato er gift med den canadiske crooner Michael Bublé, der selv mener, at han har den perfekte penis.(Foto: Polfoto)
Den usædvanligt smukke model Luisana Lopilato er gift med den canadiske crooner Michael Bublé, der selv mener, at han har den perfekte penis.(Foto: Polfoto)

- Det kan godt være, at jeg ikke ser godt ud. Men jeg har altså en perfekt penis.

Så markant har den tredobbelte canadiske grammy-vinder Michael Bublé udtalt sig til den britiske avis The Sun om sin penis. Det blev godt nok sagt i en spøgefuld tone fra den canadiske pop og jazz-crooner, der dog netop har bevist, at hans penis ihvertfald er effektiv. Han usædvanligt smukke argentinske model-kone Luisana Lopilato er nemlig gravid, og parret skal meget snart have en søn.

Se også: Fru Bublé hitter i undertøjetSe også: Alle vil ha' sex med min kone

Mine ører er for store
Michael Bublé har aldrig lagt skjul på, at han ikke er helt tilfreds med sit eget udseende:

- Jeg har store ører. Jeg har en ekstremt mærkelig næse, jeg har for store kinder. Og så har jeg ben som en kylling. Men der er en del på min krop, der er virkelig god. Jeg har den perfekte penis, sagde Michael Bublé.

Den berømte crooner har tidligere indrømmet, at han var lidt af 'et røvhul' i sin fortid.

- Når livet er godt skal man lære at nyde det. Jeg plejede at være et professionelt røvhul. Det skyldtes især, at jeg var en meget usikker person. Men nu har jeg fået meget mere selvtillid, siger Michael Bubblé.

Se også: Hende vil Bublé gøre gravid - en gangSe også: Fru Bublé i fri dressur

1 af 3 - Jeg har store ører. Jeg har en ekstremt mærkelig næse, jeg har for store kinder. Og så har jeg ben som en kylling. Men der er en del på min krop, der er virkelig god. Jeg har den perfekte penis, sagde Michael Bublé.
2 af 3 Luisana viser her sin perfekte krop. Hun er netop for nylig blevet gjort gravis af 'den perfekte penis'.(foto: Polfoto)
3 af 3 Den usædvanligt smukke model Luisana Lopilato er gift med den canadiske crooner Michael Bublé, der selv mener, at han har den perfekte penis.(Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer