Kelly Rowland advarer: X Factor er hårdt

Destinys Child-sangerinden Kelly Rowland sender en advarsel til de nye dommere på talentprogrammet X Factor

Kelly Rowland, her til fødselsdagfest for E! Entertainment Television: Hårdt men givende job at være X Faktor dommer. (Foto: AP)
Kelly Rowland, her til fødselsdagfest for E! Entertainment Television: Hårdt men givende job at være X Faktor dommer. (Foto: AP)

X Factor kan være noget af en omgang for dommerne. Det siger tidligere medlem af dommerpanelet i den britiske udgave af talentshowet Kelly Rowland til femalefirst.co.uk.

Popsmeden har sendt en åben advarsel til de nye dommere Britney Spears og Demi Lovato og siger, at de skal forberede sig på et stort ansvar.

Læs også:

Se også: Britney får 86 mio. for X Factor-tjans

- Der er meget på spil, og når du laver fejl - eller hvis du laver fejl, så får du skylden af alle. Inklusive Simon, siger hun med henvisning til programmets bagmand, Simon Cowell.

Muligheden for at få førstehåndskendskab til de næste store stjerner er imidlertid en fantastisk mulighed, og Kelly Rowland er sikker på, at Britney og Demi nok skal gøre et fabelagtigt stykke arbejde.

- Du har chancen for at møde den næste store stjerne. Eller som for Britney den næste store "hende" eller den næste store Demi Lovato. Jeg synes, det er rigtigt fedt for dem, at de får muligheden for det. Og de vil aldrig glemme det, siger hun.

Læs også:

Se også: Cowell til Cheryl Cole: Tør øjnene!

Selvom det er mange bolde at have i luften, understreger sangerinden også, at det er en enormt givende oplevelse, og hun håber på det bedste for de nye dommere.

- Jeg er spændt på deres vegne. De skal vide, det er hårdt arbejde. Det er hårdt, men det er helt sikkert en fantastisk proces, siger hun.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen