Pattinson og Stewart taler sammen igen

Twilight-skuespilleren Robert Pattinson er begyndt at tale med Kristen Stewart igen en uge efter hendes utroskab blev afsløret

Sådan så det ud på forsiden af US Weekly, da de afslørede Kristen Stewarts utroskab for godt en uge siden.(Foto: Faksemile/US Weekly)
Sådan så det ud på forsiden af US Weekly, da de afslørede Kristen Stewarts utroskab for godt en uge siden.(Foto: Faksemile/US Weekly)

Der er nu gået lidt over en uge, siden det blev afsløret, at Twilight-skuespilleren Kristen Stewart har været utro med den britiske instruktør Rupert Sanders, som hun arbejdede sammen med i filmen 'Snow White and The Huntsman'. Utroskaben ramte Hollywood-stjernen Robert Pattinson som en hammer, og han flyttede straks ud af sit fælles hjem med Kristen Stewart i Los Angeles. Det kendte Twilight-par har været kærester i tre år, og mange har spekuleret over, om utroskaben vil betyde et endelig brud mellem det berømte par.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nu flytter Twilight-parret fra hinanden

Men nu er Robert Pattinson ifølge Radar Online begyndt at tale i telefon med Kristen Stewart igen, efter at han i en hel uge har ignoreret hendes bøn om tilgivelse på et hav af sms' er. Ifølge Radar Onlines kilde vil der dog gå lang tid, før Robert Pattinson for alvor er parat til at tilgive Kristen Stewart. Netop nu befinder han sig ude på landet hos sin gode veninde Reese Witherspoon, der bor på en stor farm i Ojai i Californien.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kristen Stewart og elsker afsløret på nyt foto

Trøstes af Jodie Foster
Kristen Stewart har også søgt trøst hos sin såkaldte reserve-mor, den 49-årige Jodie Foster, der spillede hendes mor i filmen 'Panic Room' i 2002.

En kilde siger til Radar Online:

- Jodie har fortalt Kristen, at hun skal ignorere mediernes skriverier, og Jodie har tilbudt Kristen at græde ud ved hendes skulder, hvis hun har brug for det. Jodie er også meget begejstret for Robert Pattinson og var meget skuffet over, at Kristen havde været utro mod ham. Men hun har stor forståelse, at man som kun 22-årig let kan lave fejl i livet. Hun mener også, at Kristen vil lære af sin fejltagelse og blive en mere moden person af hele den ulykkelige affære.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kristen Stewart havde ikke sex med filminstruktør1 af 3 Her ses filminstruktøren Rupert Sanders sammen med sin kone Liberty Ross og parrets to børn. Rupert Sanders havde også en hel del forklaringsproblemer efter sin hede affære med Kristen Stewart.(Foto: AP)
2 af 3 
3 af 3 Sådan så det ud på forsiden af US Weekly, da de afslørede Kristen Stewarts utroskab for godt en uge siden.(Foto: Faksemile/US Weekly)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen