Jackie Chan på lynvisit i Danmark

Bang & Olufsen i Struer fik besøg af skuespilleren Jackie Chan, da han var på vej hjem fra OL i London.

Her er Jackie Chan igår fotograferet i København i forbindelse med sit besøg hos B&O på Kongens Nytorv.(Foto: Anthon Unger)
Her er Jackie Chan igår fotograferet i København i forbindelse med sit besøg hos B&O på Kongens Nytorv.(Foto: Anthon Unger)

Superstjernen Jackie Chan, der blandt andet er kendt fra de berømte Rush Hour-film, har netop været i Danmark.

Han har nemlig været på besøg hos Bang & Olufsen i Struer, og her blev han vist rundt på herregården Quistrup, hvor B&O i sin tid blev grundlagt og på foretagendets fabrikker.

Jackie Chan blev i øvrigt så glad for Bang & Olufsens produkter, at han også tog til København for at se B & O' s afdeling på Kongens Nytorv. Her fik han selskab af tv-værten Ibi Støvring, der lavede et tv-indslag med den berømte kinesiske Hollywood-skuespiller, der også er kendt for at spille den gamle karatelærer i den meget populære remake af filmen 'Karate Kid', hvor Will Smiths søn Jayden har rollen som den unge karate-ekspert.

LÆS OGSÅ:

Se også: Jackie Chan: Jeg slog en rocker ned

I en pressemeddelelse skriver B&O blandt andet følgende:

- Vi er meget beærede over Jackie Chans besøg hos Bang & Olufsen. Vi blev for nylig kontaktet og spurgt, om vi ville være vært for ham, og naturligvis sagde vi ja.

- Bang & Olufsen er et mindre firma, og det er en stor ting, når en superstjerne besøger os, siger CEO Tue Mantoni, der viste Jackie Chan rundt.

Han mener, at den kinesiske stjerne kan være med til at markedsføre firmaets produkter i sit hjemland.

- Jackie Chans besøg vil komme os til gode i Kina, hvor han har tusindvis af loyale fans, der følger hvert et skridt, han tager. Besøget i dag er en unik mulighed for at fortælle Bang & Olufsen historien til den kinesiske befolkning, fortæller han.

Under sit besøg fik Jackie Chan også mulighed for at specialdesigne et fjernsyn, der senere på året vil blive bortauktioneret i Kina, og overskuddet skal benyttes til skuespillerens velgørenhedsprojekter.

LÆS OGSÅ:

Se også: Filmstjerne: Kinesere elsker en fast hånd

1 af 3 Jackie Chan havde sine første rigtige slagsmål på gaderne i Hong Kong. Det afslærede han i et interview med Ekstra Bladet for et par år siden.(Foto: AP)
2 af 3 Jackie Chan i rollen som den gamle karate-lærer i filmen 'Karate Kid', hvor Will Smiths søn Jayden har hovedrollen som den unge karate-ekspert.(Foto: Columbia Pictures)
3 af 3 Her er Jackie Chan igår fotograferet i København i forbindelse med sit besøg hos B&O på Kongens Nytorv.(Foto: Anthon Unger)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen