Batman-skurken Bane vil i fight med Haye

Superskurken Bane fra 'The Dark Knight Rises' indvilliger i boksekamp mod sværvægtsbokseren David Haye

Tom Hardy og David Haye vil møde hinanden i en velgørenheds-fight (Fotokollage: AP/Tom Hevezi og Pressefoto)
Tom Hardy og David Haye vil møde hinanden i en velgørenheds-fight (Fotokollage: AP/Tom Hevezi og Pressefoto)

I biografhittet 'The Dark Knight Rises' uddeler den ekstremt stærke skurk, Bane, voldsomme tæv til Batman. Nu lader det til, at manden bag Banes karakteristiske maske, skuespilleren Tom Hardy, også vil forsøge at uddele slagkombinationer uden for filmens verden.

Læs også:

Christian Bale ses her i rollen som Batman i den længe ventede nye Batman-film 'The Dark Knihgt Rises', der har premiere i de danske biografer i morgen.(Foto: SF Film) Film, tv & radio - 20. jul. 2012 - kl. 06:41 Anmelderne vilde med Batman

I et interview med avisen 'The Sun' har sværvægtsbokseren David Haye udtalt, at han er dybt imponeret over Tom Hardys form. Derfor foreslog Haye - i mere eller mindre alvor - at Tom Hardy kunne blive sværvægterens næste modstander.

Nu har Tom Hardy takket ja til invitationen til en slagudveksling.

34-årige Tom Hardy, der også tidligere har spillet 'cage fighter' i filmen 'Warrior', er for tiden i Congo for at lave en dokumentar om overlevelse. Her fortalte han til ' The Sun', at han deltager, hvis indtægterne fra kampen kommer til at gå til velgørende formål.

Læs også:

Se også: David Haye er bare en lille hund

- Hardy mod 'The Hayemaker?' (David Hayes alias, red.) Ikke noget problem. Jeg er klar til at møde ham, så snart jeg er tilbage fra Congo, hvis han vil, sagde Tom Hardy til den engelske avis og fortsatte:

- Jeg har aldrig kæmpet mod en professionel sværvægter før. Det bliver en oplevelse, siger Tom Hardy, der umiddelbart ikke spår sig selv store chancer.

Læs også:

Se også: Hadets kamp: Her får Chisora sin straf

- Jeg ville selvfølgelig foretrække, at min første professionelle kamp var mod en i min egen vægtklasse, men hey. Lad os tage den. Vi ved alle, hvordan det kommer til at ende, gør vi ikke?, spurgte Tom Hardy retorisk inden han selv gav sit bud på kampens udfald.

- Ikke godt for Tommy.....

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen