Penelope Cruz som luksusluder

Den spanske Hollywood-skuespiller Penelope Cruz springer ud som forførende luksusluder i Woody Allens nye film 'To Rome With Love' - se også tv-klip her

Penelope Cruz er forrygende forførende og sexet i rollen som en luksusluder i Woody Allens nye film 'To Rome With Love'.(Foto: Scanbox)
Penelope Cruz er forrygende forførende og sexet i rollen som en luksusluder i Woody Allens nye film 'To Rome With Love'.(Foto: Scanbox)

Se Penelope som luksusluder i tv-klippet herover - og se også billedgalleriet til højre for artiklen
---------------

Penelope Cruz spillede en herlig forførende rolle som Maria Elena i Woody Allens film 'Vicky Cristina Barcelona' i Woody Allens film fra 2008, der foregik i den spanske storby Barcelona. Men nu er Woody Allen i sin nye film 'To Rome With Love' rykket til det romantiske Rom i Italien, hvor Penelope Cruz igen spiller en forførende femme fatale. Denne gang i en rolle som luksusluderen Anna.

Filmen tager udgangspunkt i den unge mand Antonio, der tager til Rom for at præsentere sin nye unge kæreste Milly for sin fornemme familie. Men ved en forveksling havner han lige pludselig i dobbeltsengen med luksusluderen Anna, der nu må spille rollen som hans nye unge kæreste. Og selvfølgelig bliver en unge uerfarne Antonio oplært i elskovens kunst af selveste Penelope Cruz.

Kærlighed i Rom
Den 79-årige Woody Allen er dog stadig 'still going strong'. Efter sin kærlighedserklæring til byernes by med filmen 'Midnight in Paris' er Woody Allen rykket længere sydpå i sin nyeste film 'To Rome With Love'. Rom danner kulisse for en sjov og hjertevarm fortælling om en flok menneskers møde med hinanden, kærligheden og livets herlige uforudsigelighed. Passioner, frustrationer og skjulte talenter får frit spil, samtidig med at nye romantiske døre åbner sig for byens indbyggere og turister.

Vanen tro har Woody Allen samlet et stjernehold af skuespillere og i 'To Rome With Love' medvirker bl.a. Penélope Cruz (Vicky, Cristina Barcelona), Jesse Eisenberg (The Social Network), Alec Baldwin (Det' indviklet), Roberto Benigni (Livet er smukt), og Ellen Page (Juno, Inception).

1 af 4 Penelope bliver her vist rundt i Vatikanet af sin 'nye' svigerfamilie.(Foto: Scanbox)
2 af 4 Penelope Cruz er her inviteret til en fest, hvor stort alle de tillstedeværende rige italienske mænd er nogle af hendes faste kunder.(Foto: Polfoto)
3 af 4 Den unge mand Antonio havner i dobbeltsengen med Penelope Cruz. Næsten enhver mands drøm.(Foto: Polfoto)
4 af 4 Penelope Cruz er forrygende forførende og sexet i rollen som en luksusluder i Woody Allens nye film 'To Rome With Love'.(Foto: Scanbox)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen