Beverly Hills-stjerne lokket i lottofælde

Shannen Doherty var parat til at droppe tv-serie efter hun ramte jackpot i lotto. Men glæden varede kort

Shannen Doberty var berygtet for sit iltre temperament under 'Charmed', så da hun troede, hun kunne forlade tv-serien med millioner på lommen, tog hun straks afsted. (Foto: Dan Steinberg/AP)
Shannen Doberty var berygtet for sit iltre temperament under 'Charmed', så da hun troede, hun kunne forlade tv-serien med millioner på lommen, tog hun straks afsted. (Foto: Dan Steinberg/AP)

Skuespilleren Shannen Doherty var på vej til at droppe sin karriere efter hun blev snydt til at tro, at hun havde vundet en meget stor gevinst i lotto.

Doherty, der blev verdensberømt som Brenda i tv-serien 'Beverly Hills, 90210', blev så chokeret over at se sine vindertal i en lokal avis, at hun omgående forlod indspilningen af tv-serien 'Charmed', fordi hun var overbevist om, at hun nu var styrtende rig.

Venner lavede sjov
Men hendes lykkefølelse over den store gevinst forsvandt hurtigt, da det gik op for hende, at det var hendes venner, der havde lavet sjov.

- Når der engang imellem var et stort beløb at vinde i lotto købte hele tv-holdet kuponer. Dagen efter tjekker jeg mine tal i den lokale avis, og ser, at jeg har den rigtige talkombination. Omkring 42-52 millioner dollar. Noget i den stil, siger Doherty, ifølge Bloomberg News.

Pakkede sine ting
Den unge skuespiller fortæller, at hun hoppede af lykke og skreg hysterisk, mens hun pakkede sine ting sammen og gjorde sig klar til at forlade optagelserne som en meget velhavende kvinde.

- De andre løb efter mig, da jeg begyndte at køre væk og de måtte så fortælle mig, at jeg ikke havde vundet i lotteriet og fortsat var uden en klink på lommen, fortæller Shannen Doherty.

- Jeg var utrøstelig og tårerne trillede ned ad mine kinder, erindrer hun.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen