Instruktørs ægteskab knagede før utroskab

Rupert Sanders kone fortalte op til sin mands affære med Kristen Stewart, at der var problemer i ægteskabet

Rupert Sanders med konen,  Liberty Ross. (Foto: AP).
Rupert Sanders med konen, Liberty Ross. (Foto: AP).

Blot nogle få uger før nyheden om, at skuespillerinden Kristen Stewart og instruktøren Rupert Sanders hare været deres partnere utro, var Sanders kone ude og fortæller, at forholdene i ægteskabet til tider er problematiske.

Ifølge hjemmesiden People.com tog det nemlig hårdt på Sanders kone, skuespillerinden Liberty Ross, at flytte fra London til Los Angeles med manden og deres to børn.

- Jeg romantiserede det at gå hjemme et stykke tid og elskede at have en indkøbsliste hængende på køleskabet. Men at flytte og starte sit liv forfra er hårdere, end jeg havde forventet, fortæller skuespillerinden til magasinet YOU.

Læs også:

Se også: Kristen Stewart og elsker afsløret på nyt foto

Samtidig opstod der tidligt i parrets 7 år lange ægteskab problemer, da Ross ofte følte, at hun var alene om at opdrage datteren Skyla på 7 år og sønnen Tennyson på 5. Sanders var nemlig sjældent hjemme på grund af arbejdet som instruktør.

- Jeg vil aldrig sige, at jeg har opdraget mine børn alene, men meget af tiden føltes det altså sådan, konstaterer Ross, der også er tidligere model, og fortæller videre:

Læs også:

Se også: Undskylder nu sin utroskab med Kristen Stewart

- Jeg gik fra et glamourøst arbejde med Karl Lagerfeld og John Galliano til at sidde isoleret på en bjergtop, hvor min mand er væk det meste af tiden.

Læs også:

Se også: Kom med chok-udtalelser før utroskab

Inden utroskabs-skandalen kom frem i lyset, mente Ross dog, at hun og manden havde løst de fleste problemer.

- Vi red stormen af, kom gennem de virkeligt hårde tider og holdt fast i hinanden, fortalte Ross, der dog nu må forholde sig til et andet ægteskabeligt problem.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen