Kom med chok-udtalelser før utroskab

Kun få dage før hun bedrog Robert Pattinson fortalte Kristen Stewart, at hun kedede sig og ønskede, at der skulle ske noget sindssygt

Det bliver spændende at se, om Robert Pattinson vil tilgive Kristen Stewarts utroskab. Parret har været sammen i fire år.(Foto: AP)
Det bliver spændende at se, om Robert Pattinson vil tilgive Kristen Stewarts utroskab. Parret har været sammen i fire år.(Foto: AP)

I onsdags startede rygterne om, at den 22-årige Twilight-skuespiller Kristen Stewart havde været utro mod sin kæreste Robert Pattinson ved at have et intimt forhold til den 41-årige filminstruktør Rupert Sanders. Senere samme dag blev skandalen bekræftet, da både Kristen Stewart og Rupert Sanders offentligt undskyldte deres affære.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kristen Stewart indrømmer utroskab

Nu viser det sig, at en af årsagerne til utroskaben kan være, at Kristen Stewart simpelthen kedede sig. I et interview med magasinet Elle kom hun med meget opsigtsvækkende udtalelser kun få dage, før skandalen brød løs i alverdens medier.

- Jeg føler mig så kedelig, og jeg undrer mig over, hvorfor alting kommer så let til mig. Jeg kan næsten ikke vente på, at der sker noget sindssygt med mig, eller at der sker noget sinddsygt i mit liv, sagde Kristen Stewart til det kendte magasin.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se Kristen Stewart topløs i ny film

Utroskaben, der blev afsløret, fordi magasinet US Magazine tog billeder, mens Kristen Stewart og Rupert Sanders kyssede og krammede hinanden i en bil, er kommet bag på den enorme fan-skare af de berømte Twilight-film, hvor Kristen Stewart og Robert Pattinson også er kærester i rollerne som vampyren Edvard Cullen og hans kæreste Bella.

LÆS OGSÅ:

Se også: Undskylder nu sin utroskab med Kristen Stewart

1 af 3 Kristen Stewart ses her sammen med filminstruktøren Rupert Sanders. De undskylder nu begge til alle sider, fordi de havde et forhold sammen.(foto: AP).
2 af 3 Kristen Stewart ses her sammen med filminstruktøren Rupert Sanders og skuespilleren Chris Hemsworth under optagelserne til filmen 'Snow White and The Huntsman'. Det var under optagelserne, at Kristen Stewart og Rupert Sanders kastede sig ud i deres lidenskabelige utroskabsforhold.(foto: AP)
3 af 3 Det bliver spændende at se, om Robert Pattinson vil tilgive Kristen Stewarts utroskab. Parret har været sammen i fire år.(Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen