Tæskelækker ferie: Rihanna og Chris Brown på KÆMPE yacht

Det tidligere kærestepar mødtes til søs ved den franske riviera på verdens niende største yacht

Chris Brown lejede verdens niende største yacht, Serene (Foto: All Over Press/Carrillo, PacificCoastNews.com)
Chris Brown lejede verdens niende største yacht, Serene (Foto: All Over Press/Carrillo, PacificCoastNews.com)

Det sidste kapitel i historien om forholdet mellem Rihanna og Chris Brown er ikke skrevet endnu. Det synes at stå helt fast, efter at de to, ifølge avisen The Sun, mødtes i weekenden til en romantisk aften til søs ud fra den sydfranske kyst.

Læs også:

Intl. kendte - 23. jul. 2012 - kl. 14:30 Bikini-klædt Rihanna viser ferie-billeder

Ifølge avisen tog Chris Brown resolut til det sydfranske for at være sammen med Rihanna, efter at der gik rygter om, at sangeren Drake, der også bejler til Rihannas gunst, skulle mødes med hende på ferien.

Læs også:

Se også: Chris Brown såret i slåskamp med Drake

- Det var en rejse i sidste øjeblik, men Chris ville se Rihanna. De har en mærkelig afhængighed af hinanden, og de synes ikke at kunne blive fra hinanden, siger en kilde til The Sun.

Læs også.

Se også: Rihannas far vil have Brown som svigersøn - igen

Chris Brown tog et privatfly til Nice for derefter at flyve i helikopter til Saint-Tropez, hvor han gik om bord på intet mindre end verdens niende største yacht, 'Serene', som han havde lejet for ugen.

- Chris bor på en yacht ved siden af Rihannas. Han har rapperne Swizz Beatz og Ludacris med sig, og de har besluttet sig for at lave en musikvideo mens de er der, siger kilden.

Stærke følelser
De to stjerners forhold har siden 2009 været meget omskifteligt og omdiskuteret. Det skyldes, at Chris Brown overfaldt Rihanna, hvilket han modtog en voldsdom for, og som han måtte aftjene samfundstjeneste for. Mange fans af Rihanna har ikke tilgivet hende, at hun har taget den voldelige ekskæreste til nåde.

Under alle omstændigheder lader det til, at de to nyder hinandens selskab.

Læs også:

Se også: Nyt drama mellem Chris Brown og Rihanna

- Hun var virkelig glad, da han ankom. Hun brugte hele aftenen på at gøre sig klar til at se ham. De ventede til natten, så ingen kunne se dem, siger kilden til The Sun.

- Hun tog over til hans yacht, som sejlede til en afsondret bugt. De har været igennem meget, men de har stadig stærke følelser for hinanden.

En talsperson for Chris Brown afviser dog, at de to stjerner skulle have mødtes i weekenden. Talspersonen bekræfter, at Chris Brown er i det sydfranske med de nævnte rappere for lave en musikvideo, men siger samtidig, at Chris Brown stadig er i et andet forhold og derfor ikke har mødtes med Rihanna. Det skriver hollyscoop.com.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen