Se Kristen Stewart topløs i ny film

Twilight-stjernen Kristen Stewart sidder topløs og onanerer på to mænd i en bil i den nye film 'On the Road'

Her er den samme frække scene fotograferet bagfra.(Foto: Polfoto)
Her er den samme frække scene fotograferet bagfra.(Foto: Polfoto)

Der er tidligere blevet offentliggjort et billede af den nøgne Kristen Stewart i en scene fra filmen 'On the Road', hvor hun på forsædet af en bil i rollen som den kun 16-årige Marylou sidder og onanerer på filmens to mandlige hovedkarakterer Sal og Dean spillet af Garrett Hedlund og Sam Riley. Det tidligere offentliggjorte billede er imidlertid taget bagfra, så man kun ser hovedpersonernes nøgne rygge. Men nu er der offentliggjort et billede, hvor den provokerende scene er taget forfra, så man kan se den topløse Kristen Stewart.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kristen Stewart stolt af topløse scener

Filmens nøgen- og sex-scener var et af de store samtaleemner på filmfestivalen i maj måned. Og Kristen Stewart mødte oven i købet op på den røde løber ved verdenspremieren i Cannes iført en smuk men meget nedringet rød kjole, der i den grad afslørede hendes små flotte bryster.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lufter sin lille barm i Cannes

Filmen 'On the Road, der er instrueret af Walter Salles, er baseret på forfatteren Jack Keruoacs berømte bog af samme navn. Det er en beskrivelse af tre unge mennesker i beat-generationen, der tager på et road trip tværs gennem USA, hvor de eksperimenterer med sex og stoffer og taler om tidens frihedsstrømninger.

Lavede sex-scene på sin første optagedag
Kristen Stewart optog allerede en nøgen-scene med Garrett Hedlund på sin første optagedag.

- Jeg var slet ikke skræmt over sex-scenerne. Det er dog meget mærkeligt at se dem nu. Hvem er det, jeg lige ser der? Men da jeg lavede de scener, føltes det bare helt rigtigt.

LÆS OGSÅ:

Kristen Stewart i en forførende danse-scene fra filmen 'On the Road'.(Foto: Filmfestival Cannes) Intl. kendte - 24. maj. 2012 - kl. 11:20 - Jeg kunne godt lide sex-scenerne

1 af 4 Her ses Kristen Stewart i en ophidsende dansescene fra filmen.(Foto: Filmfestival Cannes)
2 af 4 Kristen Stewart ses her topløs i den meget omtalte scene fra filmen 'On the Road', hvor hun på forsædet af en bil onanerer på skuespillerne Sam Riley og Garrett Hedlund.(Foto: Polfoto)
3 af 4 Kristen Stewart mødte op i en smuk men meget nedringet kjole på den røde løber i Cannes til verdenspremieren på filmen 'On the Road'.(Foto: All Over Press)
4 af 4 Her er den samme frække scene fotograferet bagfra.(Foto: Polfoto)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen