TV: Suttende X Factor-dommer skulle afpresses

Det var meningen, at Tulisa Contostavlos skulle have haft et ultimatum, i forbindelse med offentliggørelsen af sex-videoen, hvor hun giver sin ekskæreste et blowjob. OBS: Frække billeder

Ekskæresten Justin filmede Tulisa, da hun var i fuld gang med seksuelle ekskapader (Foto: Screendump fra video)
Ekskæresten Justin filmede Tulisa, da hun var i fuld gang med seksuelle ekskapader (Foto: Screendump fra video)

Se videoen hvor 'X Factor' dommeren giver sin ekskæreste et blowjob i tv-klippet over artiklen.

-----------

Der var angiveligt planlagt, at den britiske musiker og X Factor-dommer, Tulisa Contostavlos, skulle være blevet stillet et ultimatum, i sagen om en sexvideo med hende i hovedrollen, som har floreret på nettet i flere måneder.

Det ultimative krav skulle efter sigende have været stillet af de tre personer, som X Factor-dommeren sagsøger for at have lækket de frække optagelser, hvor Tulisa befinder sig i en yderst intim situation med sin ekskæreste, Justin Edwards.

Se også:

Ekskæresten Justin filmede Tulisa, da hun var i fuld gang med seksuelle ekskapader (Foto: Screendump fra video) Intl. kendte - 14. jul. 2012 - kl. 13:58 TV: X Factor-dommer giver blowjob i sex-video

Det er internet-forretningsmanden Jim Deans, der sammen med sine to medsammensvorne, Mario Franchi og Dennis Jared har haft en e-mail korrespondance, hvor planerne om et ultimatum til Tulisa, bliver beskrevet. Det ultimative krav til sangerinden skulle have lydt:

- Drop alle anklagerne, og få til gengæld en 50 procents andel af ekskærestens salg af sexvideoen - eller sagsøg ham og få intet overhovedet!

Det er blevet beskrevet i en skriftlig vidneforklaring, der er indleveret til High Court i London af Tulisas advokat, Jonathan Coad. Det skriver The Sun.

Tulisa sagsøger de tre mænd for en halv million kroner hver, for krænkelse af privatlivets fred. I sidste uge sluttede hun fred med ekskæresten Justin Edwards, der gav hende en offentlig undskylding.

1 af 2 
2 af 2 Ekskæresten Justin filmede Tulisa, da hun var i fuld gang med seksuelle ekskapader (Foto: Screendump fra video)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen