Jaggers datter vil ligne Madonna

Sangeren Mick Jaggers datter, Georgia May Jagger, er dybt inspireret af sangerinden Madonnas tøjstil

- Jeg har altid beundret Madonnas musik og stil. Hun genopfinder sig selv hele tiden, udtaler May Jagger. (Foto: AP/Jonathan Short).
- Jeg har altid beundret Madonnas musik og stil. Hun genopfinder sig selv hele tiden, udtaler May Jagger. (Foto: AP/Jonathan Short).

Når Georgia May Jagger skal klæde sig på om morgenen, er det med popikonet Madonna i tankerne. Ifølge hjemmesiden Female First er hun nemlig dybt inspireret af den modne sangerinde.

Den 20 år gamle datter af Rolling Stones forsangeren Mick Jagger og den tidligere supermodel Jerry Hall har gennem hele sin barndom og ungdom altid været fascineret af Madonna.

- Jeg har altid beundret Madonnas musik og stil. Hun genopfinder sig selv hele tiden, konstaterer May Jagger.

Læs også:

Se også: Se sexede Georgia Jagger

Derfor er det også en ære for hende at være ansigtet udadtil i Madonnas kampagne for 'Efteråret 2012 Material Girl', hvor May Jagger er blevet fotograferet under sangerindens generalprøver i Nassau Coliseum i maj.

- Jeg havde det så sjovt under arbejdet på kampagnen. Jeg brugte meget af min barndom backstage bag højttalerne. Så fotograferingen gav mig en masse minder fra dengang, fortæller May Jagger.

Læs også:

Se også: Mick Jaggers datter smider tøjet

Rolling Stones datteren lægger da heller ikke skjul på, at hun selv synes, at hun minder om Madonna og derfor godt kan bære ikonets stil.

- Jeg synes, at jeg repræsenterer Madonnas stil fra hendes unge dage. Der er mange piger på min alder, der forsøger at ligne hende. Det er en ungdommelig og sjov og bekymringsfri stil, hun står for, vurderer May Jagger.

1 af 2 20-årige Georgia May Jagger arbejder som model. (Foto: AP/Mikchel Metzel).
2 af 2 - Jeg har altid beundret Madonnas musik og stil. Hun genopfinder sig selv hele tiden, udtaler May Jagger. (Foto: AP/Jonathan Short).
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen