Johnny Depp vil tilbage til Paradis

Johnny Depp har fyret sin unge flirt Amber Heard og vil nu tilbage til sin eks-kæreste Vanessa Paradis og sine to børn - de holder ferie i Sydfrankrig for at redde skårene - stort billedgalleri

Johnny Depp har levet sammen med sin franske kæreste Vanessa Paradis i 14 år. Nu er de genforenet igen efter en lille krise på en måned, hvor de har været fra hinanden.(Foto: AP)
Johnny Depp har levet sammen med sin franske kæreste Vanessa Paradis i 14 år. Nu er de genforenet igen efter en lille krise på en måned, hvor de har været fra hinanden.(Foto: AP)

I juni måned gik det 14 år lange forhold mellem Johnny Depp og hans kæreste Vanessa Paradis i stykker, fordi Johnny Depp angiveligt havde en affære med den smukke skuespillerinde Amber Heard, som han spiller sammen med i filmen 'Rum Diary'.

LÆS OGSÅ:

Intl. kendte - 22. jun. 2012 - kl. 07:08 Medier: Hun har scoret Johnny Depp

Men nu har Johnny Depp droppet sit forhold til Amber Heard. Hollywood-stjernen savner åbenbart sin eks-kæreste Vanessa Paradis og parrets to børn 13-årige Lily Rose og den 10-årige Jack. Han er nemlig taget på ferie i det sydlige Frankrig sammen med hele sin familie, og her forsøger han at klinke skårene efter det voldsomme brud i juni måned.

LÆS OGSÅ:

Se også: Paradis scorer kassen på brud

Depp fortryder sit sidespring
Der er ingen tvivl om, at Johnny Depp nu fortryder sin opførsel. Han ifølge den britiske avis The Sun bønfaldt Vanessa Paradis om at tage ham tilbage, og for at bevise sin store kærlighed til Vanessa, har han foræret hende en guldkæde med teksten: Mit hjerte er altid med dig.

En kilde siger til The Sun:

- De er på familieferie sammen for at vise børnene, at de er stærke sammen, uanset om de er sammen eller ej.

I avisen Daily News uddyber en anden kilde sagen:

- Johnny vil være sammen med sin famie. Han er en meget familie-orienteret mand. Hans børn betyder alt for ham. Johnny og Vanessa har brug for at tilbringe noget tid sammen med børnene langt væk fra Hollywood. Og derfor valgte de at holde ferie i deres hus i Frankrig, hvor de har haft nogle af deres livs lykkeligste stunder.

LÆS OGSÅ:

Se også: Hest reddede Johnny Depps liv

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen