Muskuløs brystbombe splitternøgen i fræk video

Den muskuløse brystbombe og body-builder Jodie Marsh optræder splitternøgen i fræk video sammen med britisk tv-kendis - se videoen her

Den britiske brystbombe Jodie Marsh optræder her splitternøgen i en ny fræk video sammen med den britiske tv-kendis Kirk Norcross.(Foto: PR Foto/YouTube)
Den britiske brystbombe Jodie Marsh optræder her splitternøgen i en ny fræk video sammen med den britiske tv-kendis Kirk Norcross.(Foto: PR Foto/YouTube)

For fem år siden var Jodie Marsh blot en af utallige britiske brystbomber, der festede igennem i Londons natteliv og higede efter berømmelse. Men idag er hun verdensmester i body-building og har sin egen tøjkæde JstJodie. Det kører strygende for den muskuløse britiske babe, der netop har lavet en superfræk video for at promovere sin tøjkæde sammen med den britiske tv-kendis Kirk Norcross, der blev kendt i tv-serien 'The Only Way Is Essex'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Brysterne skygger for mavemusklerne

Jodie Marsh påstår hårdnakket, at hun kun er 'gode venner' med Kirk Norcross, men i den frække video ser det altså ud, som om de for længst har passeret venne-stadiet. Der bliver nemlig krammet og kælet til den helt store guldmedalje.

Optræder i dametøj
I starten af videoen poserer den muskuløse Jodie med de berømte silikone-bryster i en bikini, mens Kirk er iført et par farverige underbukser. Jodie smider imidlertid alt sit tøj og optræder splitternøgen, mens hun siger til Kirk: Du skal altså også være nøgen.

Hertil svarer Kirk: Fuck off.

Men han bliver alligevel overbevist og optræder kort efter splitternøgen i diverse stillinger sammen med Jodie. På et tidspunkt er det kun Jodies hoved, der dækker over hans mere ædle dele.

LÆS OGSÅ:

Jodie Marsh er ikke til at kende igen. (Foto: All Over og Twitter) Intl. kendte - 5. okt. 2011 - kl. 11:28 Brystbombens forvandling: - Jeg føler mig mere sexet end nogensinde

Der er også et par scener, hvor brystbomben ligger ovenpå Kirk og kysser ham passioneret. Og på et tidspunkt klæder den 24-årige Kirk sig også ud i dametøj. Det er kinky stof for alle pengene.

LÆS OGSÅ:

Intl. kendte - 10. jan. 2012 - kl. 17:26 Frygter mine babser vil eksplodere

1 af 4 Jodie Marsh trækker lige lidt op i sine silikone-bryster, så man bedre kan se hendes flotte mavemuskler.(Foto: All Over Press)
2 af 4 Jodie Marsh bøffer her jern. Og hun har altså rigtig gode muskler.(Foto: All Over Press)
3 af 4 Sådan så Jodie Marsh ud, før hun begyndte at dyrke body-building.(Foto: Polfoto)
4 af 4 Den britiske brystbombe Jodie Marsh optræder her splitternøgen i en ny fræk video sammen med den britiske tv-kendis Kirk Norcross.(Foto: PR Foto/YouTube)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen