Kritik af Bikini-babe: Du er for tyk

Den 20-årige model Kate Upton får kritik for sine kvindelige former - men hun nægter at give efter for slanke-presset

Kate Upton provokerer her sine kritikere ved at spise en stor burger med glubende appetit i forbindelse med en reklame for en burger-kæde.(foto: All Over Press)
Kate Upton provokerer her sine kritikere ved at spise en stor burger med glubende appetit i forbindelse med en reklame for en burger-kæde.(foto: All Over Press)

- Jeg vil ikke gå på slankekur for at tilfredsstille modebranchen, siger den 20-årige model Kate Upton, der har fået kritik fra flere sider i modebranchen, der mener, at hun er for tyk til at være model. Men Kate Upton nægter at give efter for slanke-presset.

LÆS OGSÅ:

Upton viser mange talenter i ny video. (Pressefoto) Intl. kendte - 27. jun. 2012 - kl. 10:02 TV: Sexede Upton viser igen brysterne frem

Den velformede blondine med de kvindelige former har vakt opsigt i modebranchen, siden hun prydede forsiden iført bikini på det anerkendte magasin Sports Illustrated. Undertøjs-giganten Victoria' s Secrets sagde umiddelbart efter, at de aldrig ville kunne bruge Kate Upton på en catwalk. Og gennem de sidste par måneder har der huseret en vild debat i modebranchen, hvor man diskuterer, om Kate Upton er for tyk til at være model.

For nylig fik hun også kritik fra en anoraksia-blogger, der kritiserede Kate Upton for både at være tyk og vulgær, skriver ABC News.

LÆS OGSÅ:

It's a wrap!, råber den barmfagre model her. Og tydeligvis kan hendes hjemmedesignede bikini holde til det. (Foto: Screendump fra videoen) Intl. kendte - 25. maj. 2012 - kl. 12:03 TV: Ups, røg babserne næsten ud, Kate?

Reklamerer for burger-kæde
- Hvorfor skulle jeg holde op med at spise og være sulten for at passe ind i modeverdenen. Jeg vil nyde livet, og det kan jeg altså ikke gøre, hvis jeg ikke spiser og samtidigt er ulykkelig, siger den smukke Kate Upton til den britiske avis The Daily Mail.

Kate Upton er heller ikke bange for at provokere sine kritikere. Hun har medvirket i en reklame for en amerikansk burger-kæde, hvor hun med stor appetit sætter tænderne i en gigantisk burger.

LÆS OGSÅ:

Man skal se rigtig godt efter for at kunne spotte Kate Uptons stive brystvorte. Så det har folkene på MTV gjort og forbudt reklamen, hun medvirker i. (Foto: Screendump fra reklame) Intl. kendte - 16. mar. 2012 - kl. 14:14 TV: Stive brystvorter for meget for MTV

1 af 3 Dem, der mener, at den smukke Kate Upton er for tyk, skal skynde sig ned og købe nogle nye briller. Hun er både slank og smuk og har flotte kvindelige former. Misundelse er roden til alt ondt.(foto: All Over Press)
2 af 3 Kate Upton vil ikke lade være med at spise bare for at tilpasse sig modeverdenens absurde slanke-krav.(foto: All Over Press)
3 af 3 Kate Upton provokerer her sine kritikere ved at spise en stor burger med glubende appetit i forbindelse med en reklame for en burger-kæde.(foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen