Batman-instruktøren: Morderen er en vildmand

Den britiske filminstruktør Christopher Nolan er dybt ulykkelig og vred over, at morderen begik sin ondskabsfulde handling i en biograf

Batman-instruktøren Christopher Nolan er dybt ulykkelig over, at nogen kan finde på at begå en massakre i en biograf.(Foto: AP)
Batman-instruktøren Christopher Nolan er dybt ulykkelig over, at nogen kan finde på at begå en massakre i en biograf.(Foto: AP)

Den 42-årige filminstruktør Christopher Nolan, der har lavet filmen 'The Dark Knight Rises', der er den sidste film i hans Batman-trilogi, har udsendt en officiel udtalelse i forbindelse med massaskren i en biograf i byen Aurora i staten Colorado i USA.

- Jeg taler på vegne af hele filmholdet bag 'The Dark Knight Rises'. Jeg vil meget gerne udtrykke vores dybe sorg over den meningsløse tragedie, der har ramt byen Aurora.

- Jeg ved personligt intet mere om ofrene end, at de var mødt op i en biograf for at se en film. Jeg mener selv, at film er en af de store amerikanske kunstformer. Og når man er fælles om at se en historie folde sig ud på det store hvide lærred, er det en glædelig oplevelse.

Biografen er mit hjem
- Biografen er mit hjem, og bare tanken om, at nogen vil ødelægge et sådant uskyldigt og håbefuldt sted på en så modbydelig og vild måde er dybt nedslående for mig.

- Det er nærmest umuligt at udtrykke min store sorg for ofrene for den modbydelige forbrydelse. Vores tanker er med dem og deres familie.

Sådan lød ordene fra Christopher Nolan, der selvfølgelig er dybt bekymret og ulykkelig over, at morderen gik amok i en biograf, hvor publikum så hans sidste nye film. Og det er også kommet frem, at morderen James Holmes havde farvet sit hår rødt, så han lignede den kendte Batman-skurk Jokeren.

1 af 3 Morderen James Holmes bliver kaldt en vildmand af Batman-instruktøren Christopher Nolan.(Foto: AP)
2 af 3 Christoper Nolan ses her sammen med Christian Bale, der spiller Batman i The Dark Knight Rises.(Foto: AP)
3 af 3 Batman-instruktøren Christopher Nolan er dybt ulykkelig over, at nogen kan finde på at begå en massakre i en biograf.(Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen