Ugens tilbud: Nu kan du leje Obamas lejlighed

Præsident Barack Obamas tidligere New Yorker-lejlighed kan nu lejes for blot 14.600 kroner om måneden

På store hoteller er det ofte muligt at bo i en 'presidential suite'. Men med mindre man virkelig er ved muffen, er det nok et urealistisk scenarie for de fleste, at kunne boltre sig i så luksuriøse omgivelser, som sådan en suite medfører.

Endnu mere urealistisk er det, i hvert fald for danske statsborgere, at kunne bo i selveste præsidentboligen over dem alle - 'det hvide hus' i Washington, hvor Barack Obama for tiden residerer.

Læs også:Skal man gøre sig håb om at bo som en ægte præsident, synes muligheden nu at være der: Barack Obamas tidligere lejlighed fra sin tid i New York i 1980´erne kan nu lejes for den nette sum af 14.600 danske kroner om måneden. Det skriver Huffington Post.

Onsdag aften havde udlejeren modtaget ni e-mails fra interesserede lejere. Så muligheden er der måske endnu. Slår man til og lejer 'præsidentboligen' får man en to-værelses lejlighed på Manhattan's Upper West Side, der ligger tæt på jernbanen.

Læs også:

Se også: Måling: Obama og Romney ligger side om side


Lejligheden er ifølge udlejerens beskrivelse nyrenoveret med højt til loftet. Efter klassisk New York-stil er der blottede mursten og mørke træ-gulve.

Se billeder af lejligheden her

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen